+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Maaliskuu » Kunnossapitomestari

Kunnossapitomestari

7.3.2019, klo 14:48

Kunnossapidon tulosyksikköön kuuluu 18 vakituista työntekijää. Vuotuinen käyttötalousbudjetti on noin 7 M€.

Seinäjoen kaupunki hakee kunnossapitomestaria kaupunkiympäristön toimialalle katujen kunnossapidon tulosyksikköön.

Seinäjoen kaupungin kunnossapitomestarin virka on ollut haettavana Kuntarekryn kautta 8.1.-28.1.2019. Virkaan nimitetty henkilö on valittu myöhemmin kaupungin toiseen virkaan, joten kunnossapitomestarin virka on nyt uudelleen haettavana. Edellisessä haussa tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Tehtävänkuvaus
Kunnossapitomestari toimii tiemestarin ohella liikenneväylien ja -alueiden, hulevesiverkoston, maa- ja vesirakenteiden sekä kaupungin hoidossa olevien yksityisteiden kunnossapito- ja hoitotehtävissä. Talviaikana kunnossapitomestari osallistuu esimiesten päivystysrenkaaseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennustekniikan insinöörin (AMK) tutkinto ammattikorkeakoulusta, rakennusinsinöörin tutkinto teknisestä oppilaitoksesta tai teknikon tutkinto teknisestä oppilaitoksesta rakennustekniikan alalta. Lisäksi edellytetään vähintään 2 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Toivomme hakijalta yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta, kokemusta esimiestehtävistä sekä sujuvaa kirjallista ja suullista esiintymistaitoa. Oman auton käyttö työtehtävien hoidossa on välttämätöntä.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 25.3.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta. Työavain 210708

Lisätietoja antavat:
Kunnossapitopäällikkö Tuomo Etula, puh. 040 514 2903 tai
Kaupungininsinööri Kari Havunen, p. 040 505 640


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja