+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Helmikuu » Seinäjoen kaupunki hakee tiemestaria

Seinäjoen kaupunki hakee tiemestaria

8.2.2019, klo 13:26

Tiemestari toimii kunnossapitomestarin ohella liikenneväylien ja -alueiden, hulevesiverkoston, maa- ja vesirakenteiden sekä kaupungin hoidossa olevien yksityisteiden kunnossapito- ja hoitotehtävissä. Talviaikana tiemestari osallistuu esimiesten päivystysrenkaaseen.

Kunnossapidon tulosyksikköön kuuluu 18 vakituista työntekijää. Vuotuinen käyttötalousbudjetti on noin 7 M€.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennustekniikan insinöörin (AMK) tutkinto ammattikorkeakoulusta, rakennusinsinöörin tutkinto teknisestä oppilaitoksesta tai teknikon tutkinto teknisestä oppilaitoksesta rakennustekniikan alalta. Lisäksi edellytetään vähintään 4 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Toivomme hakijalta yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta, kokemusta esimiestehtävistä sekä sujuvaa kirjallista ja suullista esiintymistaitoa. Oman auton käyttö työtehtävien hoidossa on välttämätöntä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn (työavain 215628) kautta. Haku päättyy 25.2.2019 klo 15.00.


Lisätietoja antavat:
Kunnossapitopäällikkö Tuomo Etula, puh. 040 514 2903 tai kaupungininsinööri Kari Havunen, puh. 040 505 6403.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja