+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Tammikuu » Tarkastuspäällikön viransijaisuus

Tarkastuspäällikön viransijaisuus

31.1.2019, klo 13:41

Seinäjoen kaupungin tarkastustoimi hakee tarkastuspäällikön viransijaista.

Tehtävä on kestoltaan määräaikainen sijaisuus alkaen 8.4.2019 ja jatkuen vähintään 5.3.2020 saakka.
Tarkastuspäällikön viransijainen toimii kaupunginhallituksen alaisena ja johtaa tarkastustoimen tulosaluetta.

Tarkastuspäällikkö vastaa tarkastuslautakunnan valmistelu- ja toimeenpanotehtävistä sekä suunnittelee ja toteuttaa arviointityötä. Lisäksi tarkastuspäällikkö avustaa ulkoisen tarkastuksen tilintarkastusta tilintarkastussopimuksen mukaisesti. Tarkastuspäällikkö vastaa sisäisestä tarkastuksesta kaupunkikonsernissa, osallistuu riskienhallintatyön kehittämiseen sekä tarkastaa hallinnon ja toimintojen järjestämistä ja tuloksellisuutta.

Tarkastuspäällikön viran sijaisuuden kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto. Hakijalle luetaan eduksi hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon ja -talouteen, tarkastusalan kokemus sekä JHTT/JHT -tutkinto tai muu tehtävää palveleva tarkastusalan tutkinto. Arvostamme myös tiedonhallinnan ja tietojärjestelmien tuntemusta. Työtehtävien onnistunut hoito edellyttää huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Nykyaikaisen tietotekniikan hallitseminen on välttämätöntä.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta 22.2.2019 klo 15 mennessä osoitteella www.kuntarekry.fi , työavain: 214523
Viransijaisuuteen valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antavat rahoitusjohtaja Aaro Honkola, p. 040 774 8400, aaro.honkola@seinajoki.fi ja tarkastuspäällikkö Kati Keskinen, p. 040 534 7266, kati.e.keskinen@seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja