+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Tammikuu » Haussa kesäsoittajien tuottaja ja kesäkuvataiteilija

Haussa kesäsoittajien tuottaja ja kesäkuvataiteilija

30.1.2019, klo 15:56

Seinäjoen kulttuuripalvelut hakee kesälle 2019 kesäsoittajien tuottajaa ja kesäkuvataiteilijaa.

Kesätyöpaikat ovat haettavissa 1.2.–21.2.2019 välisen ajan Kuntarekryssä työavaimella 214266, haku päättyy klo 15. Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt työn alkaessa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Kesäsoittajien tuottaja (1 paikka)

Haetaan kaupungin kesäsoittajille tuottajaa!

Työn kesto: 6 viikkoa, ajalla 3.6–14.7.2019. Kesäsoittajien tuottaja aikatauluttaa kaupungin kesäsoittajien keikat, vastaa tiedotuksesta sekä kiertää bändin mukana keikoilla toistaen ääntä. Ajokortti pakollinen. Tuottaja toimii kaupungin kesäsoittajien lähiesimiehenä. Työ soveltuu parhaiten live-miksauksesta kiinnostuneelle tuottajalle tai tuottajaluonteiselle musiikkiteknikolle. Työhön perehdytetään ennen sen alkamista.


Kesäkuvataiteilija (1 paikka)

Haetaan taiteilijaa tekemään taiteellista työtä!

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut hakee kesäkuvataiteilijaa nyt jo kolmatta kertaa. Kahden kuukauden mittaisen kesäpestin ideana on palkata nuori kuvataiteilija tai taideopiskelija tekemään omaa taiteellista työtään. Työjakson tarkemmat työtehtävät muotoutuvat taiteilijan ideoiden, kiinnostuksen kohteiden ja menetelmien mukaan keskustelussa työnantajan kanssa. Kaikki kuvataiteen ilmaisumuodot ja monitaiteiset toteutukset ovat mahdollisia.

Ehtoina on, että

  • työskentelyn tulee näkyä kaupunkilaisille ja/tai kaupunkilaisten on voitava osallistua siihen
  • työ kohdistuu jollain tavalla Itikan kaupunginosaan, jossa sijaitsee rakentuva, uusi taidekeskus Kalevan navetta. Aluetta tai jotain sen osaa/yksityiskohtaa voi käyttää esimerkiksi teoksen lähtökohtana tai toteutuspaikkana.

Hakijan tulee esittää hakemuksen yhteydessä alustava projekti-idea tai työsuunnitelma siitä, mitä haluaisi kesäkuvataiteilijana toteuttaa.

Kesäkuvataiteilijalta odotamme:

  • vahvaa taiteellista näkemystä ja innostavaa, omaäänistä projekti-ideaa
  • itsenäistä työotetta ja hyvää yhteistyökykyä

Kesäkuvataiteilija tulee osaksi kulttuuripalveluiden työyhteisöä, tarkemmin Seinäjoen taidehallin tiimiä. Kuukausipalkan lisäksi käytössä on työyhteisön tuki ja osaaminen, pieni tuotantobudjetti ja normaalit työvälineet. Työjakson kesto on 2 kuukautta sijoittuen kesä-elokuulle. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä tehtävään valittavan taiteilijan kanssa.


Lisätietoja

Kesäsoittajien tuottaja:
Tuomo Kallio, lastenkulttuurikoordinaattori
Lastenkulttuurikeskus Louhimo
p. 040 774 8564, tuomo.kallioseinajoki.fi


Kesäkuvataiteilija:
Sanna Karimäki-Nuutinen, näyttelykoordinaattori
Seinäjoen taidehalli
p. 040 774 8560, sanna.karimaki-nuutinenseinajoki.fiLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja