+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2018 » Heinäkuu » Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut hakee nuoriso-ohjaajia ja iltaohjaajia

Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut hakee nuoriso-ohjaajia ja iltaohjaajia

11.7.2018, klo 9:00

NUORISO-OHJAAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen, 20.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.Kuntarekryn työavain 190900.

NUORISO-OHJAAJAN SIJAISTA

määräaikaiseen työsuhteeseen 15.9.2018–31.7.2019 väliseksi ajaksi. Työtehtävät ovat pääosin Ylistaron alueella. Kuntarekryn työavain 190898.

Työtehtäviä ovat mm:
nuorisotalotoiminta, alueellinen nuorisotyö, kouluyhteistyö, leirit sekä tapahtumatuotannot. Työajat vaihtelevat sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä.

Haemme henkilöä, joka omaa hyvät yhteistyötaidot verkostoissa ja työyhteisössä. Nuorten kohtaaminen ja heidän tarpeisiin reagointi ovat avainasioita. Aikaisemmat työkokemukset, itsensä kehittäminen ja erityisosaaminen ovat hakijalle eduksi. Hakijalta edellytetään soveltuvaa AMK-tutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutus.

Työntekijän tukena on osaava ja innostava työyhteisö. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset: www.kuntarekry.fi 29.7.2018 mennessä.

Lisätietoja antavat:
vs. nuorisopalvelupäällikkö Raija Lambacka p. 040 551 8071
nuorisotoimenjohtaja Pekka Hautamäki p. 040 774 8480
Nuoriso-ohjaajan sijaisuudesta nuoriso-ohjaaja Annukka Saukko p. 050 530 2254

ILTAOHJAAJIA

nuorisotilojen ohjaustehtäviin 3.9.2018 alkaen. Kuntarekryn työavain 190905.

Työmäärät ovat 10–15 tuntia / viikko. Odotamme hakijalta alan ammatillista koulutusta, opiskelua tai työkokemusta sekä itsenäistä työotetta, yhteistyötaitoja ja vastuuntuntoa. Tehtävään valitulla on velvollisuus esittää lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset: www.kuntarekry.fi 12.8.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa:
vs. nuorisopalvelupäällikkö Raija Lambacka p. 040 551 8071

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Olemme savuton työpaikka.

Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo yli 62 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 39 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti.

Seinäjoki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voi viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Tahtomalla saa ja tekemällä pärjää.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja