+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2018 » Toukokuu » Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka

14.5.2018, klo 12:36

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka. Viran vastaanottaminen mahdollisimman pian.

Seinäjoen kaupunki pilotoi lastensuojelun systeemistä toimintamallia sosiaalityössä. Vaativa lastensuojelutyö toteutetaan tiimimallissa, jossa esimiestyö, perheterapeuttinen työote ja tiimikoordinaattori ovat käytössä. Syksyllä koulutetaan toinen tiimi osana maakunnallista kehittämishanketta.

Muina työn kehittämiskohteina ovat esimiestyön vahvistaminen lastensuojelussa, tutkimuksellisen työotteen toteuttaminen yliopistoyhteistyössä ja oman sijaishuollon palvelutuotannon kasvattaminen.

Erittäin vaativa tehtävänkuva on huomioitu palkkauksessa. Työntekijällä on lisäksi käytössään säännöllinen ryhmätyönohjaus ja kouluttautumismahdollisuudet. Seinäjoen kaupungissa lapsiperheille on vanhemmuuden ja läheisverkoston tueksi järjestettävissä monenlaista palvelua ja toimintaa. Sosiaalihuollon ja lastensuojelun tarpeisiin kyetään lisäksi monialaisessa yhteistyössä järjestämään vaativiakin palveluja.

Etsimme rohkeaa ja vaativaan työhön kykenevää osaajaa lastensuojelun tiimin jäseneksi. Erityisesti arvostamme kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oma auto on tarpeen työssä. Sosiaalityön opiskelijoiden hakemukset otetaan huomioon sosiaalihuollon ammattihenkilölain määräysten mukaisesti.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Palkkaus tehtävään on KVTES:n mukainen.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) tarkoittama rekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 31.5.2018 klo 12 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta (hakuavain 182584).


Lisätietoja antaa lastensuojelun johtaja Janne Pajaniemi. Yhteystiedot p. 06 416 6601, 040 774 8700
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja