+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2018 » Helmikuu » Nuorten kesätyöt Seinäjoen kaupungilla

Nuorten kesätyöt Seinäjoen kaupungilla

7.2.2018, klo 13:39

Seinäjoen kaupungin kesän 2018 kesätyöpaikat puistotoimessa, liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalveluissa sekä varhaiskasvatuksen leikkikenttätoiminnassa on haettavissa 12.2.–11.3.2018 välisen ajan osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat. Töitä on tarjolla mm. rantavalvojana, viheralueiden kunnossapidossa, kesäsoittajana, tuottajana, toimittajana, kesätaiteilijana tai vaikka ohjaajana leirillä, puistossa tai leikkikentällä. Työn kesto vaihtelee paikasta riippuen yhdestä viikosta koko kesään. Alla tarkemmat kuvaukset haettavana olevista paikoista.

Kuntarekryn sivuilta kesätyöpaikkamme löytyvät seuraavilla työavaimilla
liikuntapalvelut 165538
puistotoimi 167122 ja 166885
nuorisopalvelut 167824
kulttuuripalvelut 166129 ja 167453
varhaiskasvatuksen leikkikenttätoiminta 167057

15–17 -vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat:

Uimakouluavustaja
Alku- ja loppukesä. Uimakouluavustajat toimivat uimaopettajan apulaisina, huolehtivat uimakoululaisista Urheilutalon yläaulasta allastiloihin ja takaisin. Auttavat lapsia pukeutumisessa, suihkutiloissa ja altaalla. (165538)

Puistotoimen kunnossapitotyöt
2 viikkoa, kesä–elokuun aikana, valitaan arvonnan perusteella. Toivomuksen ajankohdasta voi esittää hakemuksessa. Työ on ulkotyötä. Työhön kuuluu viheralueiden kunnossapitotöitä mm. istutusryhmien kitkentää kantakaupungin, Peräseinäjoen sekä Ylistaron alueilla. Edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (167122)

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon
2 viikkoa, kesä–elokuun aikana. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Odotamme valituilta innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta sekä rohkeutta ja iloista ilmettä. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista ja vaatii positiivista asennetta sekä säänkestävyyttä. (167824)

Ohjaaja Taideleirille ja Bändileirille
2 viikkoa, ajalla 4.–17.6.2018. Haetaan soittotaitoisia ohjaajia Louhimon ja Seinäjoen Kansalaisopiston yhdessä järjestämille alakouluikäisten päiväleireille. Taideleiri järjestetään viikolla 23 ja Bändileiri viikolla 24 Pruukin yhtenäiskoululla. Taideleirin sisällöt ovat musiikki, kuvataide, sirkus ja kädentaidot. Bändileirillä tarjotaan soitonopetusta, yhtyesoittoa sekä tehdään itse kappaleita. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu soitonohjauksen (Bändileiri) ja taiteenalakohtaisen työskentelyn (Taideleiri) avustamista sekä vapaa-ajan toimintojen suunnittelua ja ohjausta. Muiden taiteenalojen kuin musiikin osaaminen voidaan katsoa eduksi, muttei ole hakijalle välttämätöntä. Aikaisemmasta ohjauskokemuksesta on hyötyä. Työhön sisältyy ennen leiriä tapahtuva perehdytys. (166129)

Ohjaaja Spelileirille
1 viikko, ajalla 30.7.–5.8.2018. Haetaan soittotaitoisia ohjaajia Louhimon järjestämälle alakouluikäisten päiväleireille. Pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistävä Spelileiri järjestetään viikolla 31 Pruukin yhtenäiskoululla. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu soitonohjauksen avustamista sekä vapaa-ajan toimintojen suunnittelua ja ohjausta. Aikaisemmasta ohjauskokemuksesta on hyötyä. Työhön sisältyy ennen leiriä tapahtuva perehdytys. (166129)

18–24 -vuotiaille suunnatut paikat:

Osaan paikoista on mahdollista päästä myös yli 24-vuotiaana

Liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt
Alku- ja loppukesä. Kantakaupunki, Nurmo, Peräseinäjoki ja Ylistaro. Kentät ja ulkoliikunta-alueet, mahdollisesti kaksivuorotyö, vaaditaan vähintään B-ajokortti. (165538)

Rantavalvoja
Alku- ja loppukesä. Kyrkösjärvi, Sahalampi, Tanelinranta, Veneskoski ja Kalajärvi. Vaaditaan rantavalvojan pätevyys tai vähintään testiuinnin läpäiseminen. Tutustu testiuinnin vaatimuksiin ennen hakemista, jotka löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta (www.suh.fi). Työhön järjestetään perehdyttämiskoulutus. (165538)

Uimaopettaja
Alku- ja loppukesä. Vaaditaan uimaopettajan pätevyys.
Lisätietoja uimaopettajan pätevyysvaatimuksista löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta (www.suh.fi). (165538)

Tapahtumatyöntekijä
Ajalle 25.6.–31.7.2018. Tapahtumatyöntekijät päätehtävä on toimia liikuntapalveluiden ja U19 EM-turnauksen kilpailuorganisaation alaisuudessa. Työntekijältä edellytämme kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja eri tehtäviin. Tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä. Jalkapallotuntemus katsotaan eduksi. Vaaditaan vähintään B-ajokortti. (165538)

Puistotoimen kunnossapitotyöt
5 viikkoa, valitaan arvonnan perusteella. Työ on ulkotyötä. Ensimmäinen ryhmä aloittaa kesäkuun alkupuolella ja toinen ryhmä heinäkuun alkupuolella. Osa työntekijöistä toimii ruohonleikkaajien apuna ja osa vanhempien puistotyöntekijöiden työparina kaupungin eri hoitoalueilla, pääasiassa kasvillisuuden hoitotöissä. Edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (167122)

Puistotoimen kunnossapitotyöt (toukokuu)
4 viikkoa toukokuussa, sopii esimerkiksi 18–24 -vuotiaille abeille, valmistuville ammattikoululaisille ja työttömille. Työ on ulkotyötä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kevätsiivousta, eli haravointia ja roskien keräystä puistoissa ja viheralueilla. Tälle työjaksolle valitaan hakemuksen ja mahdollisen haastattelun perusteella. Paikkoja on tarjolla melko runsaasti. Edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (167122)

Ajoleikkurin kuljettaja (päältäajettava kone)
1–3 kuukauden työsuhteet puistotoimessa (vain muutama paikka). Valinnat tapahtuvat haastattelun perusteella.
Edellytämme B-ajokorttia, suomen kielen taitoa, työkykyisyyttä vastuullisiin ulkotöihin sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (166885)

Kesäsoittaja
5 viikkoa, ajalla 4.6.–8.7.2018. Haetaan soittotaitoisia nuoria kaupungin Kesäsoittajat-bändiin. Kesäsoittajat harjoittelevat ohjelmistonsa Louhimon ohjauksessa Rytmikorjaamolla. Harjoittelujakson jälkeen yhtye esiintyy ympäri Seinäjokea. Yhtyeen mukana kulkee esiintymiset sopinut sekä äänentoistosta vastaava Kesäsoittajien tuottaja. Kokoonpanoon haetaan sekä soittajia että laulajia. Harjoittelujaksolla työt ovat aikavälillä 8–16 ja esiintymisjaksolla aikavälillä 10–18. (166129)

Kesäsoittajien tuottaja
5 viikkoa, ajalla 4.6.–8.7.2018. Haetaan kaupungin kesäsoittajille tuottajaa. Kesäsoittajien tuottaja aikatauluttaa kaupungin kesäsoittajien keikat, vastaa tiedotuksesta sekä kiertää bändin mukana keikoilla toistaen ääntä. Ajokortti pakollinen. Tuottaja toimii kaupungin kesäsoittajien lähiesimiehenä. Työ soveltuu parhaiten live-miksauksesta kiinnostuneelle tuottajalle tai tuottajaluonteiselle musiikkiteknikolle. Työhön perehdytetään ennen sen alkamista. (166129)

Kesätuottaja
2 kuukautta, kesäkuun loppupuolelta elokuun loppupuolelle. Kesätuottajan tehtäviin kuuluu Östermyra-päivät -tapahtuman markkinointi ja tiedotus sekä tapahtumaan liittyvän kartanonäytelmän tuottaminen tiiviissä yhteistyössä museopalveluiden ammattilaisten kanssa. Tehtävään haetaan kulttuurialan opiskelijaa tai alalta valmistunutta (esim. kulttuurituottaja AMK). (167453)

Kesäkuvataiteilija
noin 2 kuukautta, kesä–elokuussa. Haetaan kuvataiteen alan opiskelijaa tai alalta valmistunutta tekemään taiteellista työtä. Kesäkuvataiteilijalta edellytetään kykyä työskennellä vaihtuvissa ympäristöissä, hyviä vuorovaikutus- ja projektinhallinnan taitoja sekä halua kokeilla jotain uutta. Itsenäinen työskentelyote ja omasta työskentelystä tiedottamisen taidot ovat tärkeitä. Työn sisältö suunnitellaan vuoropuhelussa tehtävään valitun taiteilijan ja kulttuuripalvelujen tiimin kanssa huomioiden taiteilijan käyttämät tekniikat, työtavat ja taiteelliset valinnat. Edellytyksenä on, että työskentely näkyy kaupungissa tai kaupunkilaiset voivat siihen jollain tapaa osallistua. Hakijalta toivotaan luonnosmaista projekti-ideaa hakemuksen liitteeksi. (167453)

Leikkikenttäohjaaja
Osa-aikatyö noin 5 h/vrk, 18 vuotta täyttäneille alan opiskelijoille. Voidaan tarvittaessa ottaa myös muutamia alle 18-vuotiaita opiskelijoita. Työtehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelua ja toteuttamista 4–10 -vuotiaille lapsille. Työssään kaikki ohjaajat ovat vastuussa lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Työntekijöiltä edellytetään aktiivisuutta ja vastuullisuutta. Leikkikenttiä on eri puolilla kaupunkia. (167057)

Vastaava leikkikenttäohjaaja
Osa-aikatyö noin 6 h/vrk, 18 vuotta täyttäneille alan opiskelijoille. Vastaava leikkikenttäohjaaja toimii yhteyshenkilönä omalla kentällään ja hänellä on päävastuu oman kenttänsä toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta 4–10 -vuotiaille lapsille. Työssään kaikki ohjaajat ovat vastuussa lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Työntekijöiltä edellytetään aktiivisuutta ja vastuullisuutta. Leikkikenttiä on eri puolilla kaupunkia. (167057)

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon
5 viikkoa ja 9 viikkoa, kesä–elokuun aikana. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Odotamme valituilta innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta sekä rohkeutta ja iloista ilmettä. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista ja vaatii positiivista asennetta sekä säänkestävyyttä. 9 viikkoa ohjaajalla on päävastuu puiston toiminnan suunnittelusta ja ohjaamisesta. (167824)

Kantti Kesätoimittaja
8 viikkoa, kesä–heinäkuun aikana. Kesätoimittajalta odotetaan ennakkoluulotonta sekä yhteiskunnallisesti valveutunutta asennetta. Valitulta toivotaan mediakiinnostusta, rohkeutta tuoda julki nuoria koskevia asioita sekä kykyä raportoida tapahtumien tunnelmaa tekstein ja kuvin. (167824)

Leiriohjaaja
Eripituisia jaksoja kesä–heinäkuulla Kesäsiirtolassa. Vietä kesä leiriohjaajana "Kessulan" leirikeskuksessa. Leirinohjaajana kartutat ryhmänjohtajataitojasi ja saat jakaa osaamistasi lapsille. Tämä on mahdollisuutesi viettää aktiivinen, ikimuistoinen kesä! (167824)

Keittiöhenkilökuntaa kaupungin kesäsiirtolaan
ajalle 28.5.–17.8.2018. Haussa kolme keittiöalan ammattilaista, joista yksi toimii esimiehenä. Kesäsiirtolassa ateriat valmistetaan itse alusta asti viidesti päivässä (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala). Ruokailijoita on noin 50–80. Esimiehen tehtäviin kuuluvat mm. leirikeskuksen keittiön työnjohto, raaka-ainetilaukset, työvuorolista- ja menusuunnittelu. Keittiöesimies osallistuu myös keittiötyöhön.

Tehtäviin valittujen tulee toimittaa työnantajalle elintarviketyöntekijän terveystodistus, jossa todetaan henkilön soveltuvuus keittiötyöhön sekä tiedot hygieniaosaamisesta esim. hygieniapassilla sekä salmonellatodistuksella. (167824)


Lisätietoja:

Liikuntapalvelut, p. 06 416 2016 / liikuntapalvelupäällikkö Tanja Särkipaju
Puistotoimi, p. 06 416 2512 / viheraluesuunnittelija Anna Wahlberg
Nuorisopalvelut, p. 06 416 6385 / nuorisotoimenjohtaja Pekka Hautamäki
Kulttuuripalvelut, p. 06 416 2234 / kulttuuritoimenjohtaja Leena Kråknäs
Varhaiskasvatus, p. 06 416 6516 / aluejohtaja Mari Koski-Aho


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja