+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2018 » Tammikuu » Sairaanhoitajan toimi, terveyskeskus, kotisairaala

Sairaanhoitajan toimi, terveyskeskus, kotisairaala

12.1.2018, klo 17:07

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ke 31.1.18 klo 15 mennessä

Sairaanhoitajan toimi alkusijoituspaikkana Seinäjoen kotisairaala

Seinäjoen kotisairaala on osa Seinäjoen terveyskeskuksen toimintaa. Kotisairaala on lääkärijohtoista toimintaa. Kotisairaalan sairaanhoitajat tekevät kotikäyntejä ja antavat potilaille heidän tarvitsemaansa sairaanhoitoa heidän kotonaan. Kotisairaalassa työskentelevien sairaanhoitajien työnkuvaan sisältyy potilaiden kokonaisvaltainen hoito.

Sairaanhoitajan työ on tällä hetkellä kaksivuorotyötä.
Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.
Hakijalta edellytetään työkokemusta sairaanhoitajana vastaavien tehtävien hoitamisesta. Lisäksi hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja haettavana olevan toimen osalta antavat
Vastaava sairaanhoitaja Kaija Välimäki, p. 044 7541667, kaija.valimaki@seinajoki.fi tai
hoitotyön johtaja Marita Kojola, p. 06 425 8075, 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 164224. Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt).

Tarvittaessa toimea voi hakea kirjallisesti. Hakemus liitteineen (ansioluettelo/nimikirjaote, keskeiset opinto- ja työtodistusjäljennökset) tulee toimittaa osoitteella Seinäjoen terveyskeskus/hallinto, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Seinäjoki 14.1.18
johtava ylilääkäri


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja