+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2018 » Tammikuu » Sairaanhoitajan toimi päihdepalveluissa

Sairaanhoitajan toimi päihdepalveluissa

9.1.2018, klo 10:38

Seinäjoen kaupungin päihdepalvelut tarjoavat palveluita päihde- ja/tai toiminnallisista riippuvuuksista kärsiville asiakkaille ja heidän läheisilleen. Työ on monipuolista ja toiminnassamme toteutetaan kuntouttavaa työotetta ja asiakasosallisuutta. Työ on pääsääntöisesti päihdeklinikalla tapahtuvaa toimintaa, mutta myös jalkautumista erilaisiin verkostoihin, kotikäynteihin sekä laitoksiin. Työ toteutetaan moniammatillisissa tiimeissä sekä yksilötyönä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen ja haasteellisen työkentän ja hakijalta toivomme vankkaa päihde- ja mielenterveystyön osaamista, joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä soveltuvuutta työhön. Päihdelääketieteen tuntemus on myös hyvä lisä.

Luemme eduksi päihdetyön ammattitutkinnon, ryhmän ohjaamisen taidot, täydentävien hoitomuotojen taidot esim. akupunktio, intialainen päänhieronta, sosiaalipedagoginen hevostoiminta tms.
Arvostamme innovatiivisuutta, kykyä työskennellä muutosvaiheissa työyhteisössä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä työotetta, paineensietokykyä, innostunutta, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä sekä päihdehoitotyön osaamista.

Palkkaus KVTES:n mukaisesti, koeaika 6 kk.

Haku kuntarekry.fi -sivuston kautta (työavain 163505).
Haku päättyy 23.1.2018 kello 16.00.

Lisätiedot: Irma Vuolteenaho, p. 044 4255792
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja