+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2017 » Marraskuu » Kiinteistösihteerin toimi

Kiinteistösihteerin toimi

13.11.2017, klo 14:58

Seinäjoen kaupungin isännöinnin tulosyksikköön haetaan ajalle 1.1–31.12.2018 kiinteistösihteeriä, työavain 157366

Tehtävänkuvaus:
Perustehtävään kuuluu Seinäjoen kaupunkikonsernin tytär- ja osakkuuskiinteistöyhtiöiden, sekä mahdollisesti kaupungin suoraan omistamien kiinteistöjen kiinteistösihteerin tehtäviä. Hoidat puhelimitse ja sähköpostitse päivittäistä asiakaspalvelua. Kiinteistösihteerin tehtäviä ovat laaja-alaiset toimistotyötehtävät, kuten ostolaskujen käsittelyt, laskutus, arkistointitehtävät, asiakirjojen laadinta ja valmistelu, sekä toimintamallien kehittäminen. Tehtäväkuvausta voidaan tarkentaa valittavan henkilön koulutuksen ja työkokemuksen perusteella.

Tehtävässä menestymisen muut edellytykset:
Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti.

Kelpoisuusvaatimukset:
Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esim. merkonomi tai tradenomi.

Tarjoamme:
Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme näköalapaikan suuren kaupunkiorganisaation toimitilahallinnassa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Noudatamme kahden kuukauden koeaikaa tehtävää täytettäessä.

Hakemukset pyydetään jättämään 30.11.2017 klo 15.00 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat, vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.


Yhteystiedot
isännöitsijä-toimitusjohtaja Mikko Asunmaa, 044 418 1660,mikko.asunmaaseinajoki.fi

isännöintipäällikkö Jouni Tiisijärvi, 040 7748385, jouni.tiisijarviseinajoki.fiLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja