+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2017 » Toukokuu » Sosiaalityöntekijän virka ja sijaisuus lastensuojelussa

Sosiaalityöntekijän virka ja sijaisuus lastensuojelussa

18.5.2017, klo 13:06

Seinäjoen kaupungin lapsiperheiden sosiaalipalveluissa sosiaalityö on eriytetty sosiaalihuollon perhepalvelujen ja lastensuojelun erityispalvelujen osalta. Työn organisointi ja johtaminen tähtäävät jo valmistelussa olevaan uuteen maakunnalliseen rakenteeseen.

Etsimme nyt kokeneita lapsiperheosaajia sekä sosiaalipalveluihin että lastensuojeluun. Sosiaalipalveluissa tehtävä on määräaikainen, lastensuojelun erityispalvelussa avohuollon tehtävä on toistaiseksi täytettävä.

Edellytämme hakijoilta sosiaalityön kokemusta, asiakastyön ja verkostotyön johtamisosaamista sekä rohkeutta tarttua haastavaan tehtävään. Erityisesti arvostamme lastensuojelun työkokemusta ja kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Keskeisen sosiaalihuollon ja lapsiperheasioihin liittyvän erityislainsäädännön tuntemus on olennaista. Työntekijällä tulee olla myös hyvät tiedonhankintataidot ja teknistä osaamista tietojen käsittelyyn sekä oma auto käytettävissä.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Palkkaus tehtävään on KVTES:n mukainen.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) tarkoittama rekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työt alkavat 1.9.lukien.

Hakemukset Kuntarekry.fi -sivuston kautta, hakuun tästä.

Haku päättyy 5.6.2017.

Lisätiedot: lastensuojelun johtaja Janne Pajaniemi, p. 040 774 8700 ja vastaava sosiaalityöntekijä Minna Taimi, p. 044 470 0436.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja