+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2020 » Maaliskuu » Vastaa kyselyyn ja vaikuta ikääntyneiden kulttuuripalveluihin

Vastaa kyselyyn ja vaikuta ikääntyneiden kulttuuripalveluihin

3.3.2020, klo 10:50

K65 Kulttuurihyvinvointikyselyllä kartoitetaan yli 65-vuotiaiden kulttuurihyvinvointia Seinäjoella. Kysely on osa valmisteilla olevaa K65 Kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa ja sen pohjalta laaditaan tavoitteet ja toimenpiteet ikääntyneiden kulttuurihyvinvointipalveluille vuosille 2021-2025.

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan

Kysely ikääntyneiden kulttuurihyvinvoinnista on avoinna maanantaihin 23.3. saakka. Kyselyyn voivat vastata kaikki yli 65-vuotiaat Seinäjoen kaupungin asukkaat. Kyselyn voi täyttää nettilomakkeella osoitteessa https://webropol.com/s/k65kysely tai paperisena Seinäjoen kirjastoissa. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja vastaajaa ei voi tunnistaa vastauksista. Kysely toteutetaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetyönä, jossa tutkitaan seinäjokelaisten ikääntyneiden käsityksiä kulttuurihyvinvoinnistaan. Kyselyn tuloksia käytetään opinnäytetyön aineistona sekä kulttuurihyvinvointisuunnitelman asiakastutkimuksena.

Vastaamalla voi halutessaan osallistua myös arvontaan, jonka palkintona on lahjakortti (arvo 50€), jonka voi käyttää valitsemaansa palveluun uudessa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa (esim. Taito Shop Seinäjoki, Taidelainaamo Parsi tai Äärellä-ravintola).

Osallistu asiakastyöpajaan

Kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua myös ikääntyneiden kulttuurihyvinvointia käsittelevään asiakastyöpajaan 30.3. 13-15 Apila-kirjaston Jaaksi-salissa. Työpajassa kuullaan yli 65-vuotiaiden kaupunkilaisten tarpeita ja toiveita kulttuuripalveluista sekä pohditaan yhdessä, kuinka niitä voisi toteuttaa. Työpajan vetää kulttuurihyvinvoinnin asiantuntija Arttu Haapalainen Tampereelta. Työpajaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Huom! Tilaisuus on peruttu koronavirusepidemiaan liittyvien varotoimenpiteiden vuoksi. Ilmoitamme mahdollisesta korvaavasta ajankohdasta myöhemmin keväällä kaupungin sivuilla ja tapahtumakalenterissa.

K65 Kulttuurihyvinvointisuunnitelma

Kyselyllä kartoitetaan ensimmäistä kertaa ikääntyneiden yli 65-vuotiaiden kulttuurihyvinvointia Seinäjoella. Kysely pohjustaa valmisteilla olevaa K65 Kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa. Kyselyn vastausten pohjalta asiantuntijaryhmä laatii suunnitelman tavoitteet ja toimenpiteet ikääntyneiden kulttuurihyvinvointipalveluille vuosille 2021-25. Asiantuntijaryhmään kuuluu edustusta vanhusneuvostosta, järjestöistä, luottamushenkilöistä, kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluista sekä hyvinvointi- ja kulttuuripalveluista.

Lisätietoja:
Satu Kokkoniemi
Ikääntyneiden kulttuuritoiminnan koordinaattori
satu.kokkoniemiseinajoki.fi
044 754 1714


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja