+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2020 » Helmikuu » Nuorten kesätyöt Seinäjoen kaupungin liikuntapalveluilla

Nuorten kesätyöt Seinäjoen kaupungin liikuntapalveluilla

7.2.2020, klo 12:17

Liikuntapalveluiden kesän 2020 kesätyöpaikat on haettavissa 10.2.–8.3.2020 välisen ajan osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat. Töitä on tarjolla uimakouluavustajana, rantavalvojana ja liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotöissä. Työn kesto vaihtelee paikasta riippuen kahdesta viikosta koko kesään. Alla tarkemmat kuvaukset haettavana olevista paikoista.

Kuntarekryn sivuilta kesätyöpaikkamme löytyy työavaimella 274919.

15–17-vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat:

Uimakouluavustaja
2 viikkoa, alku- ja loppukesä. Uimakouluavustajat toimivat uimaopettajan apulaisina, huolehtivat uimakoululaisista Urheilutalon yläaulasta allastiloihin ja takaisin. Auttavat lapsia pukeutumisessa, suihkutiloissa ja altaalla.

18–24-vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat:
Osaan paikoista mahdollista päästä myös yli 24-vuotiaat

Liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt
5–10 viikkoa, alku- ja loppukesä. Kantakaupunki, Nurmo, Peräseinäjoki ja Ylistaro. Kentät ja ulkoliikunta-alueet, mahdollisesti kaksivuorotyö, vaaditaan vähintään B-ajokortti. Valitulta edellytämme säänkestävyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja erilaisiin työtehtäviin.

Rantavalvoja
4–5 viikkoa, alku- ja loppukesä. Kyrkösjärvi, Sahalampi ja Tanelinranta. Rantavalvojan tehtäviin kuuluu valvoa rannalla turvallisuutta ja järjestystä sekä yleistä siisteyttä. Vaaditaan rantavalvojan pätevyys tai vähintään testiuinnin läpäiseminen. Tutustu testiuinnin vaatimuksiin ennen hakemista, jotka löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta (www.suh.fi). Työhön järjestetään perehdyttämiskoulutus. Valitulta edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta, rohkeutta sekä vastuullisuutta.

Lisätietoja:
p. 06 416 2016 / Tanja Särkipaju (Uimakouluavustaja ja rantavalvoja)
p. 06 416 7096 / Jari Mäkelä (Liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt)


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja