+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2020 » Tammikuu » Uusia lainattavia kausikortteja kirjastoon

Uusia lainattavia kausikortteja kirjastoon

10.1.2020, klo 14:29

Nyt kirjastosta voi lainata kausikortin myös Seinäjoen kaupunginteatterin, Rytmikorjaamon ja Seinäjoen kaupunginorkesterin tapahtumiin. Jo aiemmin lainattavana ovat olleet Nurmon Jymyn salibandyn ja JymyVolleyn sekä S-kiekon kausikortit.

Kausikorttien laina-aika on 1 viikko. Kortteja ei voi varata eikä uusia. Kaikkia yllä mainittuja kortteja voi lainata pääkirjastosta, mutta niitä lähtee kiertoon myös lähikirjastoihin. Kulttuurikausikortit menevät ensin Nurmon kirjastoon. Kausikortti täytyy palauttaa siihen kirjastoon, josta se on lainattu. Korttien sen hetkisen saatavuuden ja sijainnin voi tarkistaa Eepos-verkkokirjastosta.

Uusien kulttuurikausikorttien käytännöt

Rytmikorjaamo: Kausikortti esitetään lipunmyynnissä ja sillä pääsee vain Selmun järjestämiin tapahtumiin.

Seinäjoen kaupunginorkesteri: Kausikorttiin on merkitty istumapaikka, ja kortti esitetään vahtimestarille ennen konsertin alkua.

Seinäjoen kaupunginteatteri: Kausikortilla voi lunastaa lipun saman päivän esitykseen, jos esityksessä on tilaa. Lippua ei voi varata esim. puhelimitse, vaan se lunastetaan suoraan lippumyymälästä. Kausikortilla ei pääse ensi-iltoihin ja vierailunäytöksiin.

Kiitokset yhteistyökumppaneille kausikorteista!


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja