+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2020 » Tammikuu » 61 uutta omakotitonttia hakuun tämän vuoden rakentajille

61 uutta omakotitonttia hakuun tämän vuoden rakentajille

23.1.2020, klo 15:12

Seinäjoen uudet tontit tulevat haettavaksi lauantaina 25.1. Karhuvuoren alueella on 24 omakotitonttia ja Pajuluoman alueelta 32 tonttia tämän vuoden rakentamiseen.

Peräseinäjoen tonttitarjonta laajenee viidellä uudella edullisella tontilla.
-Päätimme laittaa hakuun myös Mesimarjapolun tontit Peräseinäjoen Koukkarista. Mesimarjapolku rakennetaan vuoden 2021 aikana, mutta kadun ensimmäiselle tontille voi rakentamisen aloittaa jo tämän vuoden aikana. Sen vuoksi päätimme laittaa kaikki kadun tontit haettavaksi jo nyt, palveluvastaava Tarja Karhu kertoo.

Omakotitonttien lisäksi myös ammattirakentajille tulee haettavaksi suunnitelmien perusteella tontit Alakylän ja Kasperin alueilta. Näille tonteille on kunnallistekniikka jo valmiina.

Tontteja haetaan sähköisessä tontinhakupalvelussa 10.2.2020 mennessä. Uusien tonttien tiedot sekä hakuehdot päivitetään ennen tonttihaun alkamista sivulle www.seinajoki.fi/tontit.

Lisätietoja:
Tarja Karhu, palveluvastaava
tarja.karhu@seinajoki.fi, p. 040 528 6985


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja