+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2020 » Tammikuu » Hae mukaan Suomi-Saksa -nuorisovaihtoon!

Hae mukaan Suomi-Saksa -nuorisovaihtoon!

9.1.2020, klo 9:34

Seinäjoen nuorisopalveluiden ja Schweinfurtin kaupungin väliseen nuorisovaihtoon on vielä paikkoja jäljellä.

Ensi kesänä Seinäjoelle saapuu Schweinfurtin ystävyyskaupungista Saksasta 26 nuoren ryhmä Seinäjoelle ja nyt etsimme suomalaisia nuoria mukaan nuorisovaihtoon.

Jos olet 15-17 vuotias (syntynyt v. 2003-2005) ja olet kiinnostunut tapaamaan uusia ihmisiä sekä saamaan uusia kansainvälisiä ystäviä, olet etsimämme henkilö! Suomalaisten nuorten ryhmä pääsee mukaan suunnittelemaan nuorisovaihdon sisältöä ja ideoimaan millaista ohjelmaa nuorisovaihdon aikana järjestetään.


Nuorisovaihto järjestetään 27.7.-6.8.2020. Nuorisovaihto toteutetaan Seinäjoen Kesäsiirtolassa Sydänmaalla sekä Seinäjoen keskustassa. Nuorisovaihdon hinta on 70€ / osallistuja, sisältäen majoituksen, ruokailut, ohjelman ja vakuutuksen. Mukaan mahtuu 10 nuorta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Hae mukaan täältä!Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja