+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2020 » Tammikuu » Kulttuurilehti Ilmiö julkaistaan nyt myös verkkolehtenä

Kulttuurilehti Ilmiö julkaistaan nyt myös verkkolehtenä

10.1.2020, klo 8:57

Seinäjoen kulttuurilehti Ilmiön kolmas numero on ilmestynyt ja tullut jakeluun tammikuun ensimmäisestä viikosta alkaen. Lehti julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa myös verkkolehtenä ja se on mahdollista pitää mukana aina kun mobiililaitekin on taskussa.

Kulttuurilehti Ilmiö esittelee Seinäjoen kulttuuritoimijoiden monipuolista tarjontaa ja ohjelmistoja, produktioita sekä ihmisiä kulttuuri-ilmiöidemme takana. Lehden tavoitteena on koota yhteen kulttuuritoimijoiden ohjelmistot ja esittelyt, jotta kaupunkilaisten ja matkailijoiden olisi mahdollisimman helppo löytää ne. Kolmannessa numerossa ovat vahvasti mukana myös paikat ja rakennukset.

Ilmiön kolmas numero jaettiin viikolla 1 kaikkiin EP:n alueen kotitalouksiin ja Isonkyrön alueelle. Uusin numero julkaistiin myös verkkolehtenä osoitteessa www.taideseinajoki.fi. Ilmiö ilmestyy jatkossa kaksi kertaa vuodessa sekä painettuna että verkkolehtenä. Lehteä toimittaa Taide Seinäjoki -verkosto, johon kuuluvat tällä hetkellä Seinäjoen kaupunginorkesteri, Seinäjoen kaupunginteatteri, Seinäjoen taidehalli, Kulttuurikollektiivi Silta ry, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen toimipiste, Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen museot ja Kulttuuriyhdistys KoHo ry.

Lisätietoja:
Leena Kråknäs, kulttuuritoimenjohtaja
040 774 8559
leena.kraknasseinajoki.fi
www.taideseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja