+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Joulukuu » A2-kielivalinnat ajankohtaisia 3. luokalla

A2-kielivalinnat ajankohtaisia 3. luokalla

8.1.2020, klo 8:10

Tämä tiedote koskee kaikkia 3.luokkalaisten oppilaiden huoltajia

Vapaaehtoinen A2-kieli on 4.luokalla alkava valinnainen kieli. Nykyisten 3.luokkalaisten oppilaiden huoltajien tulee tehdä oppilaalle tulevaa 4.luokkaa varten A2-kielivalinta jo nyt. Valinta tehdään Helmi-oppilashallintojärjestelmässä olevalla lomakkeella ke 22.1. – ke 29.1.2020 välisenä aikana.

Kaikkien 3.luokkalaisten oppilaiden huoltajien tulee täyttää A2-kielivalintalomake Helmessä. Myös niiden kotien on täytettävä lomake, joista lapsi ei halua aloittaa A2-kielen opiskelua. Lomakkeessa on näitä oppilaita varten kohta "Emme valitse vapaaehtoista kieltä".

Kouluissa pidetään 3.-luokkalaisille mahdollisuuksien mukaan kielimaistatuksia viikoilla 2–4 ja valinnat tehdään viikolla 5.

Kouluista toimitetaan koteihin kielivalintaa koskeva kirje, josta löytyy ohje valintalomakkeen täyttämiseen Helmessä. Kirje on luettavissa myös nettisivulla www.seinajoki.fi/kieletjapainotettuopetus


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja