+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Joulukuu » Kinkkutemppu Seinäjoella

Kinkkutemppu Seinäjoella

2.12.2019, klo 10:32

Kinkkutemppu järjestetään neljännen kerran Suomessa. Tavoitteena on saada 200 000 kotitalouden kinkkurasvat kierrätykseen, jolloin Kinkkutemppu-kampanja tekee lahjoituksen Hope ry:lle. Keräysaika on tänä jouluna 21.12.2019–7.1.2020. Keräykseen voi laittaa kaikki ruuan valmistuksessa syntyvät paistinrasvat kuten kalan, kalkkunan tai kasvisruokien rasvat. Kerätyistä paistinrasvoista tehdään uusiutuvaa dieseliä, jonka hiilidioksidi päästöt ovat jopa 90 % alhaisemmat fossiiliseen polttoaineeseen nähden. Kampanjan kotisivut ovat www.kinkkutemppu.com.

Seinäjoelta löytyy neljä keräyspaikkaa: K-Citymarket Päivölä, K-Citymarket Jouppi, K-Market Kärki ja K-Supermarket Maakunnankadun puolella.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja