+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Marraskuu » Muuttaako joulupukki Seinäjoelle?

Muuttaako joulupukki Seinäjoelle?

7.11.2019, klo 8:00

Avaruuden pääkaupungiksi julistautunut Seinäjoki käynnistää kampanjan, jonka tarkoituksena on saada joulupukki muuttamaan kaupunkiin – vähintään sesongin ajaksi.

Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki on luovuttanut parkkipaikkansa kaupungintalon edustalta joulupukin käyttöön.


Avaruuden pääkaupungissa on tilaa kaikelle hyvälle, myös joulupukille. Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäen viranomaispäätöksellä kaupunki onkin jo lähestynyt joulupukkia ja ehdottanut, että pukki valmistautuisi tänä vuonna jouluun Seinäjoella.

Joulupukin toimintojen siirtäminen avaruuden pääkaupunkiin olisi monestakin syystä järkevää ja käytännöllistä.
– Keskeinen sijainti ja erittäin monipuoliset ostosmahdollisuudet. Seinäjoki on kokoonsa nähden kaupan jättiläinen.Tarjolla on lähes 600 kaupan yksikköä, tuoreimpana keskittymänä sadan yrityksen Ideapark, painottaa kaupungin kehitysyhtiön Into Seinäjoen markkinointipäällikkö Sanna Männikkö.

Joulupukkia varten räätälöityjä poroparkkeja on varattu merkittävimpien kauppakeskusten pihoille. Myös kaupunginjohtaja luovuttaa oman ruutunsa pukin käyttöön. Jos vatsaa kurnii, joulupukki voi hyödyntää Suomen suurimman joulukinkkupajan – Atrian – antimia. Ja jos reenjalakset kuluvat, apuun voi kutsua maailman ainoaa potkukelkkatehdasta Eslaa. Avaruudessa on monenlaista osaamista.

Pilke silmäkulmassa, mutta silti tosissaan

Seinäjoella on totuttu tekemään asiat isosti ja näyttävästi eikä joulupukin kutsuminen kaupunkiin tee tästä poikkeusta. Ymmärrettävästi tempaus tehdään pilke silmäkulmassa, mutta tavoitteet kampanjalle on asetettu tosissaan. Kutsut joulupukille näkyvät ainakin kaupungin katukuvassa,
sosiaalisen median kanavissa sekä verkkomainonnassa.

Kampanja toteutetaan Seinäjoen kaupungin ja Into Seinäjoen yhteistyönä. Kampanjassa puhutellaan joulupukkia, mutta lopullinen maali on luonnollisesti kuluttaja.
– Jos voimme palvella joulupukkia, pystymme varmasti palvelemaan kaikkia muitakin joulunviettäjiä. Tavoitteena on siis saada lisää asiakkaita kaupungissa toimiville yrityksille ja vahvistaa Seinäjoen asemaa keskisen Suomen kaupan keskuksena.

Kiltteys edellä

Viime kesänä Seinäjoella kannustettiin sekä paikallisia asukkaita että tapahtumakävijöitä hyvinpitelyihin – tekemään hyviä ja lempeitä tekoja kanssaihmisille.
– Kesäkampanja onnistui mainiosti ja todisti, että Seinäjoella asuu kilttejä ihmisiä, joten sekin seikka puolsi kutsun lähettämistä joulupukille. Kiltteys ja hyvän tekeminen korostuvat nytkin: osana kampanjaa pyrimme saamaan mahdollisimman monet yritykset ja yksityiset kaupunkilaiset osallistumaan Joulupuu-keräykseen, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, Männikkö toteaa.

Lisätiedot: tilaajoulupukille.fi
Markkinointipäällikkö Sanna Männikkö, Into Seinäjoki, p. 040 571 9998
Markkinointipäällikkö Anu Männikkö, Seinäjoen kaupunki, p. 044 418 1119


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja