+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Marraskuu » Jouppilanvuoren Ensilumenlatu on auki!

Jouppilanvuoren Ensilumenlatu on auki!

8.11.2019, klo 13:52

Pe 15.11.2019 ensilumenladulla on hiihtokunnossa 1,7 km reitti.

Jouppilanvuoren ensilumenladulle on tehty muutoksia tulevalle kaudelle. Ensilumenladun reitti muuttuu siten, että latu-ura ja ajotie ampumahiihtostadionille eivät risteä. Muutos on tehty ensisijaisesti turvallisuusnäkökulmasta, SHS:n ehdotuksesta ja kaupungin Liikuntapalveluiden toimesta.

Ensimmäisessä vaiheessa avataan noin 800m latu. Ensilumenladun lähtöpaikka on ampumahiihtostadionilla! Riippuen pitkänaikavälin säätiedotuksista ensilumenlatua jatketaan toisessa vaiheessa noin 1,7km mittaiseksi.

Kulkeminen ampumahiihtostadionille on jatkossa ns. ampumaradansuoraa pitkin (eli se, mistä aikaisemmin hiihdettiin ah-stadionille). Vastaavasti aikaisemmin ah-stadionille kulkenut tie on jatkossa ah-stadionille laskevana latuna.

Tanelinrannan hiihtoradan lumi on tykitetty kasalle mutta levitys aloitetaan sääolosuhteiden mukaan kun keli jäähtyy uudelleen.

Liput

Kausi- ja päiväliput Ensilumenladulle Ravintola Joupiskalta ja Tanelintuvalta! Samalla lipulla voi hiihtää myös Tanelin ensilumenladulla (avautuu myöhemmin).

Kausiliput 30 €/ henkilö tai 50 €/ perhe (max 2 sukupolvea)
Päiväliput 5 €/ päivä

Ohjeet SHS:n jäsenten lippujen ostoon seuran sivuilla.

Lipputuloilla tuet Seinäjoen Hiihtoseuran ja Nurmon Jymyn Kuntovaliokunnan toimintaa.

Tervetuloa hiihtämään!

Seinäjoen Hiihtoseura ja Seinäjoen Liikuntapalvelut

Kuva SHSLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja