+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Marraskuu » Seinäjoen nuorisopalvelut avaavat uuden nuorten tilan Nurmon keskustassa

Seinäjoen nuorisopalvelut avaavat uuden nuorten tilan Nurmon keskustassa

15.11.2019, klo 13:15

Nurmon keskustaan avataan uusi nuorisotila 21.11.2019. Nuorisotila sijaitsee Nurmo-talon yhteydessä ja tilan suunnittelu- ja valmistelutöihin ovat osallistuneet myös tulevat käyttäjät, eli nuoret. Uuden tilan nimi- ja logokilpailu julkaistaan vuoden 2020 alussa.

Uusi nuorisotila tarjoaa eri-ikäisille nuorille tilan missä kokoontua ja jossa järjestetään nuorille monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Tilalla voi oleskella kavereiden kanssa, pelata muun muassa biljardia, lautapelejä ja pelikonsoleita. Nuorisotilalla on myös erilaisia teemaviikkoja ja muita tilaisuuksia, joita suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä nuorten kanssa.

Nuorisotila tarjoaa Nurmon keskustan alueella nuorille virikkeellisen, turvallisen ja päihteettömän toimintaympäristön. Nuorisotila on kaikille nuorille avoin ja sen toiminta on maksutonta. Tilalla työskentelee aina turvallinen, aikuinen nuorisotyöntekijä ilta-ohjaajien kanssa.

Nuorilla on mahdollisuus tulla tutustumaan nuorisotilaan jo joulukuun aikana, jolloin tila on avoinna eri-ikäisille muutamia kertoja. Nuorisotilan varsinainen säännöllinen toiminta alkaa tammikuussa, jolloin omia vuoroja on iltapäivisin alakoululaisille (3-6. lk) sekä iltaisin yli 13-vuotiaille nuorille.

Lisätietoja:
Marika Kiukkonen, nuorisotyöntekijä/-ohjaaja puh. 044 7541850
Pekka Hautamäki, nuorisotoimenjohtaja puh. 040 7748480


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja