+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Lokakuu » Seinäjoen kaupungin ystävyyskaupunkivierailu ja vienninedistämismatka Kiinaan

Seinäjoen kaupungin ystävyyskaupunkivierailu ja vienninedistämismatka Kiinaan

29.10.2019, klo 8:20


Delegaatio Chongqingin Jiangjin alueen kaupunginjohtajan Mao Pingin vastaanotolla.


Eteläpohjalaiset yritykset ovat parhaillaan vienninedistämismatkalla ja ystävyyskaupunkivierailulla Kiinassa.

Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäen ja valtuuston puheenjohtaja Kimmo Heinosen johdolla tavataan kaupunkien johtoa ja alueiden yrityksiä. Pääpaino on elintarvikealan kontakteissa.

Seinäjoen kaupungilla on viisi ystävyys- tai MOU-sopimuksen (Memorandum of understanding) tehnyttä kumppanuuskaupunkia Kiinassa.
Matkan aikana käydään Jiangjinissä Chongqinin metropolialueella sekä Qingdaon kaupungissa. Lisäksi tapaamisia on Yubeissa (myös Chongqinin alueella) sekä Shanghaissa.

Matkalla ovat Jussi Keijonen Punaisen tuvan viinitilalta, Heikki Tynjälä Minimani-yhtiöistä sekä Markku Hirvijärvi Atrialta.

Atrian kiinalaisen yhteistyökumppanin tehdashanke käynnistyy Kiinassa ensi keväänä. Samalla vahvistetaan Atrian vientimahdollisuuksia Kiinan kasvaville markkinoille.

Matkan tavoitteena on tavata Chongqingin kaupunginjohtaja Mr Mao Ping, tutustua alueen sopimusvalmistajiin ja tavata nykyisiä yhteistyökumppaneita
Yubeissa tavataan kaupunginjohtajaa uudessa asemapaikassaan sekä osallistutaan Atrian asiakastilaisuuteen ja yrityskäynneille.
Qingdaossa vahvistetaan 2016 solmittua ystävyyskaupunkisuhdetta. Kaupunki on tärkeä, koska osa Kiinan vienti- ja tuontiluvista käsitellään Qingdaossa. Shanghaissa kartoitetaan alueen sopimusvalmistustoimijoita ja luodaan uusia suhteita mukanaoleville yrityksille.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja