+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Syyskuu » Seinäjoki 19 -harjoitus käynnissä - Kaupungin tehtävänä turvata asukkaiden peruspalvelut

Seinäjoki 19 -harjoitus käynnissä - Kaupungin tehtävänä turvata asukkaiden peruspalvelut

10.9.2019, klo 16:12


Porin prikaatin Seinäjoki 19 –paikallispuolustusharjoitus on käynnissä Seinäjoella perjantaihin 13. syyskuuta saakka.

Harjoituksen teemana on viranomaisyhteistyön ja paikallisjoukkojen varautumisen ja valmiuden kehittäminen. Seinäjoen kaupungin tehtävä normaaliajan häiriötilanteissa sekä poikkeusoloissa on turvata asukkaiden peruspalvelujen saatavuus ja arjen sujuminen. Häiriötilanteita voivat olla mm. epidemiat, onnettomuudet sekä katkokset sähkön-, veden- ja energianjakelussa.

Kaupungin laajennettu johtoryhmä kävi tiistaina läpi kaupunkiorganisaation varautumista ja häiriötilanteita yhdessä puolustusvoimien ja pelastuslaitoksen kanssa.

Useassa Seinäjoen koulussa järjestetään torstaina poistumisharjoitus, joka on osa koulujen arjen varautumista häiriötilanteisiin. Torstaina kaupungin toimialojen johtoryhmillä on varautumisseminaari, jossa korostetaan viranomaisyhteistyötä.

Puolustusvoimien toimintanäytös torstaina 12.9. klo 16.30 Keskustorilla on avoin kaikille asukkaille.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja