+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Syyskuu » Auta Seinäjoen liikuntapalveluita kehittämisessä – vastaa aikuisväestölle suunnattuun nettikyselyyn!

Auta Seinäjoen liikuntapalveluita kehittämisessä – vastaa aikuisväestölle suunnattuun nettikyselyyn!

1.10.2019, klo 0:01

Seinäjoen liikuntapalvelut käynnistää 1.10. kaikille avoimen kyselyn, johon toivotaan kaupungin aikuisväestön vastaamista. Vastaava kysely tehdään samanaikaisesti Hämeenlinnassa, Keravalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä yhteistyössä kyseisten kuntien liikuntatoimien kanssa. Yhteiskysely mahdollistaa aineistosta saatavat kaupunkien väliset tulosvertailut.
"Meiltä puuttuu ajantasaista tietoa seinäjokelaisten liikunta-aktiivisuudesta sekä terveystottumuksista", kertoo Seinäjoen liikuntatoimenjohtaja Anne Kotila. "Toteutimme pari vuotta sitten pienimuotoisen kyselyn, mutta nyt laajennamme ja odotamme suurempaa otosta. Myöskään kaupunkilaisten tyytyväisyyttä nykyisiin liikuntapalveluihin ei ole hetkeen kartoitettu. Parempi ja myös vertailukelpoinen tilannekuva helpottaa palveluiden kehittämistä tulevaisuudessa. Tästä lähtökohdasta toivon seinäjokelaisilta aktiivisuutta kyselyyn vastaamisessa", Kotila kannustaa.

Siirry tästä kyselyyn >> Aikuisväestön liikunta- ja terveystottumuskysely
Kysely on suunniteltu nopeasti vastattavaksi. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 15 kpl 10x uintirannekkeita. Kyselyn vastausaika päättyy 31.10.2019.

Lisätietoja: Anne Kotila anne.kotilaseinajoki.fiLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Frisbeegolf on saatava nousuun tällä alueella. Mikä siinä on niin vaikeaa antaa paikalliselle seuralle kunnollinen maapläntti käyttöön, mihin tehdä uusi täyspitkä 18 väyläinen rata? Mitään muuta ei pyydetä, kuin se maapläntti kanta Seinäjoen alueelta (kurjennevat sun muut loukot ei vaan käy) kaikki muu tehdään seuran kesken! Esimerkki Lapualta annettiin seuran käyttöön puolet simpsiön vuoresta ja sanottiin että "sielähän on lääniä, pankaa sinne rata pystyyn ja kaatakaa niin paljon puuta kuin se urakka vaatii." jopa seurakunta antoi useamman sata euroa väylän tekemiseen sanoilla, "pysyypähän nuoriso pois pahan teosta" Seinäjoella on paljon kasvavia huippuja jotka vaatii uusia haasteita ratojen suhteen, törnävän kentällä oleva rata on jo vuosia sitten jäänyt pieneksi/ahtaaksi räjähdysmäisesti kasvaneen suosion ansiosta.

Makke_setä 12.10.2019, klo 22:34

Talvella enemmän hiihtolatuja koiran kanssa. Ja sitä ainoatakin saisi ajaa useammin. Tiettyyn kellonaikaan saisi hiihtää koiran kanssa joka viikko, jos aina seuraavana aamuna vedetään latukoneella. Esim. Ti ja to klo 20-22 saisi hiihtää koiran kanssa ja aamuisin sitten latu ajettu.
Myös kävelijöille talvisin lisää mahdollisuuksia vaikka ladun viereen.

Hiihtoa koiran kanssa 12.10.2019, klo 16:02

Hei!
Olisi hienoa jos Hyllykallion kuntopolulla voisi lenkkeillä myös talvikaudella eikä vain hiihtää. Polun viereen voisi tehdä vaikka kaistan kävelijöille tms.

Antsa 12.10.2019, klo 14:18

Uimahallin laajennus ollut jo pitkään ajankohtainen. Laajennuksessa tulisi huomioida kunto- ja kilpauimareiden tarpeet ja laajennus tulisi tehdä mahdollisimman pikaisesti. Pyöräteiden ja pientareiden kuntoon tulisi kiinnittää enemmän huomiota ja pientareira leventää paikoissa joissa ei pyörätietä ole.

Aktiiviurheilija86 07.10.2019, klo 11:00

Harrastan kuntosalilla käymistä kaksi krt/vko, Jouppiskan portaissa kerran vko, pyöräilyä hyötyliikuntana. Kovasti odotan lunta koska hiihto mieluisin laji, uinti ja vesijuoksu myös vaikka on jäänyt viime aikoina vähemmälle. Seinäjoella on tosi hyvin mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen, kiitos ����

Aktiivi eläkeläinen 01.10.2019, klo 19:05

Karnevaalisambaa

Riia 01.10.2019, klo 15:18

Kyrkösjärventien sekä Bullerintien varteen tulisi saada kakkapussitolppia. Etenkin Kyrkösjärventien varsi on koiran jätöksillä pommitettu.

Kakkaan kyllästynyt 01.10.2019, klo 15:17
1