+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Kesäkuu » Rakennusinventointi Seinäjoen keskustan alueella

Rakennusinventointi Seinäjoen keskustan alueella

17.6.2019, klo 10:09

Seinäjoen museot toteuttaa yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kaavoituksen kanssa rakennusinventoinnin keskustan alueella.

Tavoitteena on tuottaa taustamateriaalia keskustan osayleiskaava-hanketta varten. Alueella on kulttuurihistoriallisia arvoja, mutta inventointi koskee myös modernimpaa rakennuskantaa. Nyt käynnissä oleva inventointi on jatkoa ja osittain täydennystä vuosina 2011 ja 2017 toteutetuille rakennusinventoinneille.
Rakennusinventoinnin toteuttaa tutkija Olli Joukio 3.6. – 30.11.2019 välisenä aikana. Työ aloitetaan Upan ja Kivistön alueilta. Rakennukset ja pihapiirit dokumentoidaan valokuvaamalla ja täyttämällä inventointilomake. Asukkaita/kiinteistön omistajia pyritään tiedottamaan hyvissä ajoin erillisellä ilmoituksella. Työ toteutetaan pääosin virka-aikana. Tiedot tallennetaan inventointitieto-järjestelmään, joka on ainoastaan viranomaisten käytettävissä. Selvitystyön yhteydessä kerättävät tietosuojan piirissä olevat tiedot ovat siis luottamuksellisia ja vain valikoidun käyttäjäkunnan saa-tavilla.

Olli Joukio
Seinäjoen museot
044 425 5495
olli.joukio@seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja