+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Toukokuu » Pikkuprovinssi kutsuu koko perheen Törnävänsaareen

Pikkuprovinssi kutsuu koko perheen Törnävänsaareen

14.5.2019, klo 9:27

Kaikille avoin ja maksuton lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssi järjestetään Törnävänsaaressa toukokuussa torstaina 16.5. ja sunnuntaina 19.5. Torstaina ohjelmassa on alakoululaisten bändikatselmus ja sunnuntaina festivaalipäivä, jonka ohjelmassa on mm. livemusiikkia, työpajoja ja satupiknik. Tapahtuman järjestää Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden Lastenkulttuurikeskus Louhimo.

Bändikatselmus tuo nuoret kyvyt lavalle

Pikkuprovinssi alkaa torstaina 16.5. klo 17 bändikatselmuksella, jossa Seinäjoen ja Ilmajoen alakoulujen oppilaat esiintyvät Törnävän paviljongissa. Katselmuksessa soittaa bändejä Neiron, Kivistön, Pruukin, Toivolanrannan, Kärjen ja Keski-Nurmon kouluilta. Bändikatselmuksella on pitkät perinteet, sillä sitä on järjestetty jo vuodesta 1995.

"Katselmuksessa lapset pääsevät ihan oikealle rock-keikalle valoineen, äänentoistoineen ja backstageineen. Haluamme tarjota lapsille aitoja ja ainutlaatuisia esiintymiskokemuksia", kuvailee Pikkuprovinssin tuotantoharjoittelija Maarit Manninen.

Koko perheen festivaalipäivä

Sunnuntaina 19.5. vuorossa on festivaalipäivä, jossa esiintyvät Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis, sirkusta ja teatteria yhdistävä Teatteri Tie sekä NAM-trio & Silja Palomäki. Lisäksi tapahtumassa on kaikenikäisille sopivia työpajoja, joissa tutustutaan mm. luovaan tanssiin, sirkukseen sekä elektronisen musiikin tekemiseen.

"Työpajojen lisäksi tapahtumassa herätellään eri aisteja toiminnallisten tehtäväpisteiden merkeissä. Alueella on mm. tunnusteltavia, tuoksuteltavia ja soiteltavia somisteita, jotka kutsuvat aikuiset ja lapset yhteisen tekemisen äärelle", Manninen jatkaa

Lapset mukana tapahtumassa

Pikkuprovinssin valmisteluun ja toteutukseen osallistuu runsaasti alueen lapsia ja nuoria. Tapahtuma-alueen somistus on toteutettu yhdessä Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin ja Louhimon Omakerho-hankkeen kädentaitokerhojen kanssa. Torstain bändikatselmuksen lisäksi myös lauantain ohjelmistossa on lasten ja nuorten alue-esiintymisiä. Alueella esiintyvät Crocodiles Cheerleaders Exotic, Glow Dance sekä Samba Tropical.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan Pikkuprovinssin nettisivuilla.

Lisätiedot:

Maarit Manninen, kulttuurituotannon harjoittelija
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
infopikkuprovinssi.fi
Puh. 044 754 1618


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja