+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Toukokuu » Fiilisfillarit tai ilmaiset kaupunkipyörät

Fiilisfillarit tai ilmaiset kaupunkipyörät

16.5.2019, klo 14:24


Seinäjoen kaupungilla on kuusi kaupunkipyörää, tai kavereiden kesken fiilispyörää, joita voi lainata maksutta käyttöönsä. Pyörät sijaitsevat rautatieasemalla nuorten kohtaamispaikka JOJO:ssa.

Pyörien lainaaminen on täysin maksutonta. Pyörät lainataan ja palautetaan JOJOon. Pyörä palautetaan seuraavana JOJOn aukiolopäivänä. Eli perjantaina lainattu pyörä voidaan pitää käytössä koko viikonlopun ajan. Halutessaan pyörät voi viikonloppuisin poikkeuksellisesti palauttaa naapurissa sijaitsevaan sisustuskahvila Ruufukseen. Myös kypärä kuuluu kaupunkipyörien lainaan.

JOJOn aukioloajat:
14.6. saakka ti-Pe klo 14-19
18.6. - 18.8. ma-Pe klo 10-18

Sisustuskahvila Ruufus:
1.5. - 18.8. La 8.30-18, su 11.30-18

JOJO ja Rufus löytyvät Matkakeskuksesta, osoitteesta Valtiokatu 1.

Alle 15-vuotiailta vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus.
Kaupunkipyörät tunnistaa keltaisesta väristä. Lisäksi jokaisella pyörällä on oma sponsori ja nimi. Pyöriä ovat sponsoroineet Suomen Asuntomessut, Lakea Oy, Atria Oyj, MDI, Duudsonit Activity Park ja Into Seinäjoki Oy. Pyörien nimet ovat Marttilan alakoulun oppilaiden keksimiä ja tarinat kaupungin nuorisopalveluiden käsialaa.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja