+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Toukokuu » Tiedotustilaisuus keskusta-alueen kesätapahtumista asukkaille

Tiedotustilaisuus keskusta-alueen kesätapahtumista asukkaille

24.5.2019, klo 10:38

Keskusta-alueella järjestettävät tapahtumat vaikuttavat mm. liikennejärjestelyihin ja kaupunkiliikenteen linjoihin 10 ja 13. Tapahtumajärjestelyihin liittyvä tiedotustilaisuus järjestetään ti 4.6. klo 17 kaupungintalolla valtuustosalissa.

Keskusta-alueen asukkaille suunnatussa tilaisuudessa käydään läpi keskusta-alueella järjestettävien kesätapahtumien aikatauluja, puhutaan liikennejärjestelyistä, järjestyksenvalvonnasta, aluesiivouksesta ja muista esiin nousevista asioista. Tilaisuudessa asukkailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä niin tapahtumanjärjestäjille kuin kaupungin viranhaltijoille.

Tilaisuus järjestetään kaupungintalolla valtuustosalissa (Kirkkokatu 6) tiistaina 4.6. klo 17.

Tilaisuudessa käydään läpi seuraavien tapahtumien järjestelyitä:
Seinäjoen Tangomarkkinat (10.–14.7.)
Seinäjoen Vauhtiajot (18.–21.7.)
Solar Sound (2.-3.8.)

Tilaisuudessa kuullaan myös Uppalan kartanon tulevan kesän livemusiikki-illoista.

Kirkkokadun kesäsulku

Kirkkokatu, välillä Alvar Aallon katu ja Vapaudentie, suljetaan kaupunkiympäristölautakunnan päätöksellä (Kyla 17.4.2019, § 87) moottoriajoneuvoliikenteeltä kesätapahtumien ajaksi 3.7.–6.8.2019 väliseksi ajaksi.

Kansainvälisten suurmarkkinoiden vuoksi Kirkkokatu on suljettu liikenteeltä myös 5.-9.6.2018 Vapaudentien ja Koulukadun väliltä. Myös Alvar Aallon katu on suljettu Torikadun ja Kirkkokadun väliltä.

Vaikutukset kaupunkiliikenteeseen

Kaupunkiliikenne siirtyy kesäaikatauluihin 3.6.–7.8. Kirkkokadun sulku vaikuttaa linjoihin 10 (Keskussairaala - Y-talo) ja 13 (Katajalaakso – Frami) siten, että linjat ajetaan Torikatua ja Vapaudentietä pitkin. Torikadun Koulukadun puoleiseen päähän tulee kesän ajaksi väliaikaiset pysäkit edellä mainituille linjoille. Lisätietoja reiteistä ja kesän aikatauluista löytyy osoitteesta www.komialiikenne.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja