+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Toukokuu » Iltasatukampanja avataan 18.5.

Iltasatukampanja avataan 18.5.

10.5.2019, klo 10:06

Lauantaina 18.5. kuullaan Seinäjoen Epstorilla klo 10.30 ja Hyllykallion Prismassa klo 14.00 sekä lastenmusiikkia että satuja, kun kaupunginkirjaston vetämä iltasatukampanja avataan. Yleisölle ilmaisessa lastentapahtumassa soi mainion Loiskis-lastenmusiikkiorkesterin pieni iltasatukonsertti. Lisäksi katsojat saavat nähdä ja kuulla, millainen on Prinsessa Tinttaliisan vakava iltasadunpuutostauti.

18.5. avattava iltasatukampanja on osa Seinäjoen kaupunkistrategian mukaista Kaikki lukemaan -ohjelmaa. Kampanjan aikana jaetaan tietoa iltasadun merkityksestä ja lisäksi jokainen Seinäjoen kaupungissa vuonna 2019 syntyvän vauvan perhe saa yksivuotisneuvolassa iltasatupassin ja suosituksia eriaiheisista iltasatukirjoista. Iltasatupassissa on neljätoista täytettävää kohtaa. Tarkoitus on lukea iltasatuja ainakin kahden viikon ajan joka ilta. Täyden iltasatupassin lähikirjastoonsa palauttaneet perheet saavat valita lahjaksi suklaata, uimahallilippuja tai lastenkirjan.

Iltasatujen ja ylipäänsä lukemisen tärkeydestä kertoo sekin, että kampanjaa ovat tukemassa alueen isot yritykset Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki sekä Atria.

Lisätietoja:
Mervi Heikkilä, mervi.heikkila(at)seinajoki.fi, p. 06 416 2320, 044 754 1621


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja