+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Huhtikuu » Hoitotarvikejakelun uudet tilat ovat valmistuneet

Hoitotarvikejakelun uudet tilat ovat valmistuneet

18.4.2019, klo 13:47

Hoitotarvikejakelu muuttaa uusiin tiloihin heti vapun jälkeen to 2.5.19. Uudet tilat sijaitsevat aseman seudulla osoitteessa Valtionkatu 1.

Puhelinaika ja ajanvarausnumero säilyvät ennallaan (ma - to klo 11.30 - 13.00, p. 050 345 9413). Ajan hoitotarvikejakeluun voi varata myös sähköisesti. Suosittelemme nettiajanvarausta asiointisi helpottamiseksi, tällöin et joudu jonottamaan puhelimessa.

Jos nettiajanvaraus on sinulle uusi asia, hoitotarvikejakelun henkilökunta opastaa sinua mielellään palvelun käytön aloittamisessa.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja