+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Huhtikuu » Uudet polkuautot lasten Liikennepuistoon – iloksi ja turvaksi!

Uudet polkuautot lasten Liikennepuistoon – iloksi ja turvaksi!

24.4.2019, klo 10:24

Seinäjoen kaupungin Liikenne- ja Fiilispuiston tavoitteena on tarjota liikennekasvatusta turvallisella välineistöllä ja innostavalla otteella. Samalla puisto tarjoaa kesätöitä seinäjokisille nuorille, jotka ohjaajina oppivat työelämän sääntöjä ja tapoja.

Tänä kesänä kymmenen (10) yritystä, omien asiakkaidensa ja työntekijöiden hyvinvoinnin tukemisen lisäksi, tarjoavat turvallisen kaluston lasten liikennekasvatukseen. Liikennepuiston uudet polkuautot sponsoroivat: Rolls, Pizzeria Piikki, Panco Villa, Seppälän valokuvaamo, ABC Seinäjoki, Suomen Euromaster, Bayerncar Oy , Kuljetus Käkelä-Petäys Oy, Harri Kaminen Oy ja Urakointi Koivuluoma Oy.
Liikennepuisto on maksuton ja toiminnallinen Seinäjoen kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämä vapaa-ajanpaikka. Kesäaikana innokkaita polkijoita käy puistossa noin 10 000 ja useat lapset sekä ohjaajat puhuvat polkuautoista sponsoroineiden firmojen nimillä. Puisto on kuin pienoismaailma, josta löytyvät polkuautojen lisäksi puhuva liikennevalo, tankkauspiste, suojatiet, liikenneympyrä ja jalkakäytävät. Turvallisesta liikkumisesta pienoiskaupungissa huolehtivat joka kesä uudet kesätyöntekijät yhdessä lasten huoltajien kanssa. Toukokuussa päiväkoti- ja koululaisryhmät voivat varata maksullisia yksityistilaisuuksia retkipäivilleen, kun puisto ei ole vielä auki yleisölle.

Polkuautojen sponsoroinnin tarkoitus on lisätä fanitusta turvalliseen liikkumiseen. Se mahdollistaa elämyksellisen ja hyödyllisen oppimisen sekä lapsille ja nuorille. Liikennepuiston sponsoroinnin ja yhteiskumppaneiden avulla voidaan vahvistaa yhteisöllisyyttä ja mahdollisuutta oppia liikkumaan turvallisesti. Turvallinen liikkuminen liikenteessä ja kaupunkiympäristössä on kaikkien etu nyt ja tulevaisuudessa.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja