+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Huhtikuu » Keskuskatu avautuu liikenteelle maanantaina

Keskuskatu avautuu liikenteelle maanantaina

4.4.2019, klo 15:55


Keskuskatu avautuu yksisuuntaiselle ajoneuvoliikenteelle maanantaina 8.4. klo 12.

Keskuskatu alkaa Vapaudentieltä kaksikaistaisena Keskustorin alkuun asti, josta katu jatkuu torin osuuden yksikaistaisena. Keskustorin jälkeen katu muuttuu uudelleen kaksikaistaiseksi yhteen suuntaan liikennöitäväksi Valtionkadulle asti.

Koulukadun osuus Keskuskadulta Puskantielle avattiin kevyelle liikenteelle jo aiemmin.

Keskustorin kevyen liikenteen kulkuväyliä laajennetaan lisää perjantaina. Myös pysäköintilaitoksen toriterminaalin porraskäytävän molemmat liukuovet otetaan käyttöön.

Alueelta poistetaan loput työmaa-aidat keskiviikkona 10.4, minkä jälkeen alueella kulkemista ei ole enää rajoitettu.

Keskustorin avajaisia juhlitaan lauantaina 27.4. klo 14 alkaen.

Pihakadulla ja kävelykadulla ajaminen

Torialue on kävelykatu lukuun ottamatta läpiajettavia Keskuskadun ja Kalevankadun osuuksia, jotka ovat pihakatuja. Ajonopeus kyseisillä osuuksilla ei saa ylittää 20 km/h.

Pysäköinti pihakadulla on sallittu merkityllä pysäköintipaikalla. Polkupyörän, mopon ja vammaisen pysäköintiluvalla varustetun ajoneuvon saa kuitenkin pysäköidä merkityn pysäköintipaikan ulkopuolelle, jos se ei kohtuuttomasti haittaa pihakadulla liikkumista.

Kävelykadulla polkupyöräily on sallittu. Moottorikäyttöistä ajoneuvoa saa kuljettaa vain kadun varrella olevalle kiinteistölle, jollei kiinteistölle ole muuta kautta järjestetty ajokelpoista yhteyttä.

Pihakadulla ja kävelykadulla ajoneuvon kuljettajan on annettava jalankulkijalle esteetön kulku.

Pihakatu

Kävelykatu


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja