+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Tammikuu » Karttapalvelusta löydät tiedot Seinäjoen kaduista sekä ulkoilu- ja liikuntapaikoista

Karttapalvelusta löydät tiedot Seinäjoen kaduista sekä ulkoilu- ja liikuntapaikoista

23.1.2019, klo 13:56Seinäjoen kaupungin Karttapalvelussa kartat.seinajoki.fi on julkaistu paljon tietoa kaupungin hoitamista kaduista, kevyen liikenteen väylistä ja ulkoilupaikoista. Tietoa löytyy väylien lisäksi leikkikentistä, koirapuistoista, erilaisista urheilukentistä ja luisteluradoista. Kevyen liikenteen väylien karttataso muodostaa kaupungin uuden pyöräilykartan.

Hiihtoladut, kuntoradat ja ulkoilureitistö puuttuvat vielä Karttapalvelusta, mutta tavoitteena on julkaista myöhemmin tietoa niistäkin. Nyt julkaistut tiedot myös täydentyvät edelleen varsinkin jääalueiden ja uudempien katujen osalta.

Tiedot on järjestetty Karttapalveluun karttatasoiksi ja ne löytyvät vasemman reunan karttatasopainikkeen takaa. Karttakohteita klikkaamalla näkyviin tulee lisätietoja klikatusta kohteesta. Tietoja on mahdollista katsella muiden karttatasojen kanssa, esimerkiksi uuden viime keväänä kuvatun ilmakuvamme päällä. Hakutoiminnolla voi etsiä hakusanan perusteella myös näiden kohteiden joukosta. Luomalla ja jakamalla karttalinkin voit näyttää valitsemasi paikan tietoja helposti myös muille.

Karttapalvelu toimii myös mobiilisti. Tableteilla ovat käytettävissä palvelun kaikki toiminnot ja älypuhelinversiossa niistä parhaiten pienille ruuduille soveltuvat.

Karttatasojen avulla voit esimerkiksi löytää asuinpaikkaasi lähimmät leikkikentät, tutustua eri asuinalueiden liikuntapaikkoihin muuttoa suunnitellessasi, tarkistaa tietyn jalkakäytävän kunnossapitovelvollisuuden tai sen, mitkä pyörätiet ovat talvikunnossapidossa. Tapahtumajärjestäjät pystyvät etsimään tapahtumalleen sopivaa paikkaa pituus- ja pinta-alatietoja sekä palvelun mittaustoimintoa hyödyntäen.

Erityistä tiedoissa on se, että niitä pidetään jatkuvasti ajan tasalla. Tietoja ylläpidetään samassa tietojärjestelmässä, jota kunnossapitotöitä tekevät kaupungin yksiköt käyttävät oman toimintansa tukena. Yksiköt myös tuottavat kyseiset tiedot yhteistyössä Paikkatietopalveluiden kanssa.


Lisätiedot:
paikkatietoasiantuntija Hannes Keskikiikonen, 0400 815603


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja