+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2019 » Tammikuu » Taivastelija on Thomas Halloran

Taivastelija on Thomas Halloran

15.1.2019, klo 12:00

Avaruuden pääkaupunkiin matkaavat myös taivastelijan vaimo ja tytär.


Seinäjoen taivastelijaksi on valittu kotkalainen Thomas Halloran. Hän aloittaa kymmenen päivän työnsä maanantaina 21. tammikuuta.

Hänen mukanaan Seinäjoelle matkustavat myös vaimo Titta ja pieni tytär Isla. Thomas ja Titta pitävät yhdessä Ikilomalla-YouTube-kanavaa.

-Taivastelijan valinta ei ollut helppo. Meidät vakuutti Thomaksen positiivinen persoona ja elämänasenne sekä vankka kokemus videoiden tekemisestä ja esiintymisestä niissä. Perheen mukaantulo sopi myös meille hyvin. Uskon, että saamme Thomaksesta loistavan taivastelijatähden, sanoo markkinointipäällikkö Anu Männikkö Seinäjoen kaupungilta.

Töihin Seinäjoelle -rekrytointikampanjan kärkenä olleeseen taivastelijan tehtävään tuli määräaikaan mennessä 162 hakemusta. Taivastelijan haku tavoitti yli miljoona työikäistä suomalaista ja toihinseinajoelle.fi-sivustolla vieraili yli 23 000 kävijää.

Puoliksi suomalainen ja puoliksi australialainen Thomas odottaa kovasti saapumistaan Seinäjoelle.

-Olen todella innoissani siitä, että minut on valittu taivastelijaksi Seinäjoelle. Taivastelijan pesti on minulle oikeastaan ihan unelmaduuni, koska rakastan matkustamista, seikkailuja ja videoiden tekemistä. Emme ole koskaan aiemmin käyneet Seinäjoella, joten odotamme innolla mitä pääsemme näkemään ja kokemaan avaruuden pääkaupungissa. Toivottavasti saamme paikallisilta paljon vinkkejä mitä Seinäjoella kannattaa tehdä.

Rekrytointi- ja taivastelijakampanja ovat osa Seinäjoki – avaruuden pääkaupunki -markkinointikokonaisuutta, joka vahvistaa Seinäjoen tunnettuutta ja vetovoimaa asuin-, opiskelu-, työ-, yrittämis- ja matkailukaupunkina.

Taivastelijan työtä Seinäjoella voi seurata kaupungin sosiaalisesta mediasta. Pääkanavana on Facebook.

Seinäjoen kaupunki Facebookissa https://www.facebook.com/sjkkaupunki/
Seinäjoen kaupunki YouTubessa: https://www.youtube.com/channel/UCKzplU4FZoAcXl7HpIsHZvg?view_as

Ikilomalla:
https://www.youtube.com/channel/UCqj6sY5DiKZDr_SfKTeelqA/featured
https://www.facebook.com/ikilomalla/
http://ikilomalla.fi/team/thomas/

#taivastelija #avaruudenpääkaupunki #töihinseinäjoelle

Lisätietoja:
Taivastelija Thomas Halloran, p. 040 355 8099
Markkinointipäällikkö Anu Männikkö, p. 044 418 1119Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja