+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Lokakuu » You(th) and Business – projektiin osallistui 27 nuorisoalan työntekijää yhdeksästä eri maasta

You(th) and Business – projektiin osallistui 27 nuorisoalan työntekijää yhdeksästä eri maasta

21.10.2018, klo 8:00

You(th) and Business – projektin opintovierailu toi Seinäjoelle 27 nuorisoalan työntekijää yhdeksästä eri maasta 1.-5.10.2018. Viikon aikana osallistujat pääsivät tutustumaan erilaisiin nuorten yrittäjyyteen liittyviin tahoihin sekä alueen yrittäjiin. Projektia hallinnoi Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut. Projekti toteutettiin Erasmus+ Youth in Action ohjelman tuella. Ensimmäinen osa projektista toteutettiin Puolassa, jossa yhteistyökumppanina toimi Puolalainen INPRO. Katso tästä linkistä lyhyt video mitä Seinäjoella viikon aikana tapahtui!

27 youth workers from nine different countries took part on a study visit in Seinäjoki 1.-5.10.2018. The study visit was part of the project called You(th) and Business. Youth entrepreneurship was the main theme of the project organized by the Youth Department of Seinäjoki . The project was funded by Erasmus+ Youth in Action program. The first part of the project was training course in Poland organized by the local partner organization INPRO. Check out the video from this link of the study visit in Seinäjoki!


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja