+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Lokakuu » Yle juhlistaa Seinäjokea: Radiolähetykset muuttavat Apilaan

Yle juhlistaa Seinäjokea: Radiolähetykset muuttavat Apilaan

4.10.2018, klo 8:18

Ylen Seinäjoki-lähetykset juontavat Pauliina Jaakkola ja Anne Elhaimer.Yle Pohjanmaa on mukana juhlistamassa Seinäjoen 150-vuotisjuhlaa. Radio Suomen iltapäivälähetykset tuodaan ensi viikolla kaupunkilaisten pariin, kun radiostudio rakentuu Seinäjoen pääkirjasto Apilan aulaan.

Lähetysajat ovat maanantaina ja tiistaina 8.-9. lokakuuta klo 14-18 ja keskiviikkona 10.

lokakuuta klo 14-17. Lähetyksentekoa voi tulla seuraamaan paikan päälle, ja parhaassa tapauksessa myös asukkaat saattavat päästä mukaan lähetykseen.

Jo ennakkoon ja lähetysten aikana Yle toivoo yleisöltä tarinoita ja muistoja Seinäjoesta. Sähköpostiin pohjanmaa@yle.fi voi lähettää kuvia ja tarinoita, ja ilmiantaa esimerkiksi oman lempipaikkansa. Sosiaalisessa mediassa voi käyttää tunnistetta #yleminunseinajokeni

Vieraiksi lähetyksiin kutsutaan kaikkien tuntemia seinäjokelaisia, ja ääneen pääsevät ihan tavalliset kaikenikäiset kaupunkilaiset. Ylen mukaan päivien aikana on luvassa myös yllätyksiä. Lähetykset juontavat Pauliina Jaakkola ja Anne Elhaimer.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja