+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Lokakuu » Vuoden kirjastokunta -kilpailun voitto meni Espooseen

Vuoden kirjastokunta -kilpailun voitto meni Espooseen

27.10.2018, klo 14:50

Yleisöäänestyksen voitti Sallan kirjasto. Seinäjoen kirjasto pääsi Kuntaliiton ja Suomen kirjastoseuran järjestämän kilpailun finaaliin neljän muun kirjaston ohella.

Finaalin voittajan päätti Duudsonien Jarppi Leppälä. Hänen mukaansa valinta oli vaikea, mutta Espoon kirjastopalvelujen monipuolisuus ratkaisi lopulta kisan.
- Espoossa oli selvästi panostettu rohkeasti myös uuteen ja erilaiseen toimintaan, esimerkiksi työpajatoiminta teki vaikutuksen. Lisäksi Kirjastojen toiminnassa oli huomioitu eri ikäiset ja taustaiset asiakkaat, myös maahanmuuttajat, kertoo Leppälä Kuntaliiton tiedotteessa.

Sallan kirjaston Salla Pulkkanen kertoi Suomen kirjastoseuran Facebook-päivityksessä, että voitto ei ollut yllätys, koska heillä oli ollut tosi iso tuki myös yli kuntarajojen. Pientä kirjastoa symppaavat olivat äänestäneet. Yleisöäänestyksessä annettiin kaikkiaan noin 3000 ääntä.

Kunnalle ja sen kirjastotoiminnalle myönnettävä Vuoden kirjastokunta -palkinto jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Voittaja ja yleisön suosikki julkistettiin 27.10. Helsingin Kirjamessuilla.

Kiitokset Seinäjoen kaupunginkirjastoa äänestäneille ja onnittelut voittajille!

Lue Kuntaliiton tiedote


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja