+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Heinäkuu » Tangomarkkinoiden aiheuttamat poikkeusjärjestelyt liikenteelle

Tangomarkkinoiden aiheuttamat poikkeusjärjestelyt liikenteelle

10.7.2018, klo 10:16

Tangomarkkinat aiheuttavat poikkeusjärjestelyjä liikenteelle keskusta-alueella.

Tapahtuman vuoksi Kirkkokatu on suljettu väliltä Vapaudentie – Koulukatu ma 16.7. klo 16 asti. Tämän jälkeen Kirkkokatu on suljettu vielä väliltä Vapaudentie – Alvar Aallon katu aina ma 6.8. asti. Pitkä sulku johtuu alueen tapahtumista, jotka ovat lähekkäin toisiaan.

Tangomarkkinat sulkee myös Alvar Aallon kadun on väliltä Torikatu – Kirkkokatu alkaen ti 10.7. klo 16. Välttämätön tontille ajo ja kevyt liikenne on osuudella sallittu. Katuosuus avataan ma 16.7. klo 16. Myös Laamanninkadun kevyen liikenteen väylä Torikadulta Kirkkokadulle on suljettu ke 11.7. klo 8 alkaen sunnuntaihin 15.7. klo 18 asti.

Tapahtuma vaikuttaa myös nopeusrajoituksiin ja pysäköintiin sen läheisyydessä. Kirkkokadulla on pysäköintikielto molempiin suuntiin väleillä Vapaudentie- Huhtalantie sekä Koulukatu –Ruukintie. Kirkkokadun lisäksi myös Koulukadulla on pysäköintikielto molempiin suuntiin välillä Ala-Kuljunkatu –Torikatu. Ne ovat voimassa ke 11.7. klo 12 ma 16.7. klo 8.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Hyvä tangokaupunki!
Tulin juuri tangokadulta, minä niin mieleni pahoitin kun tangokatu oli jäänyt siivoamatta tänä kesänä, hiekkaa ja roskaa oli kadun reunat täynnä. Tangokapakka ja muut teltat oli hienosti pystytetty mutta yhtään harjan ja lapion käyttäjää ei ollut paikalla käynyt. Ei se juuri asvaltoidulla kadulla tanssiminen ole liian liukasta jotta siellä mukana pitäisi sepeliä olla.

Tangovieras 11.07.2018, klo 20:58
1