+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Heinäkuu » Thunder Bay - kulttuurin rikkautta

Thunder Bay - kulttuurin rikkautta

10.7.2018, klo 9:19

Seinäjoen kaupungin edustajien vierailu Thunder Bayn ystävyyskaupunkiin päättyi kulttuuripainotteisesti tutustumalla Thunder Bayn suureen Blues Festival tapahtumaan ja käyntiin Suomi-talolla sekä aamupalaan sen tunnetussa Hoito-ravintolassa.

Thunder Bay on Seinäjoen lailla tapahtumakaupunki. Thunder Bayn vuosittaisten tapahtumien joukossa ovat mm. Blues Festival, Brew Han ruoka- ja oluttapahtuma, Rock Folk festivaali, Tumblestone ruoka- ja musiikkifestivaali sekä elokuussa järjestettävä taidefestivaali. Seinäjoen tavoin tapahtumat painottuvat kesään, jolloin lähes jokaisena viikonloppuna on tapahtumia.

"Blues festivaali on rento kaupunkitapahtuma, jossa on piknikjuhlan tuntua. Yleisö toi omat tuolinsa mukanaan ja nauttivat musiikin ohella alueen monipuolisista ruokapalveluista. Tällaista rentoa otetta ja panostusta oheispalveluihin tarvitsemme myös Seinäjoella", kertoi kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kimmo Heinonen.

Suomi-talo ja ravintola Hoito ovat historiallinen ja tärkeä paikka kanadansuomalaisten keskuudessa. Ravintola ja sen juhlatilat ovat vielä tänäänkin suomalaista kulttuuria henkivä ja sitä ylläpitävä kokoontumispaikka. Suomalaisuus on tärkeä ja arvokas osa Thunder Bayn nykypäivää ja suomalaista osaamista sekä työtä arvostetaan.

Thunder Bay yhteistyön seuraava vaihe on kartoittaa molempien kaupunkien tämän päivän osaamisalueita. Kartoituksen pohjalta yhteistyötä syvennetään valituissa teemoissa mm. henkilöstövaihdon kautta.

Seinäjoen kaupungin edustajat esittivät Thunder Bayn kaupungin edustajille vierailukutsun Seinäjoelle.

Lisätiedot:
kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki, p. 0400 763 800


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja