+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Heinäkuu » Seinäjoen kaupungin johto vierailee Kanadan ystävyyskaupunki Thunder Bayssa

Seinäjoen kaupungin johto vierailee Kanadan ystävyyskaupunki Thunder Bayssa

4.7.2018, klo 10:06

Vierailuryhmään kuuluvat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kimmo Heinonen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pasi Kivisaari, kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki ja elinvoimajohtaja Erkki Välimäki. Delegaatiossa on mukana myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtori Tapio Varmola. Vierailun ajankohta on 5.-8.7.

Vierailun päätarkoituksena on allekirjoittaa ystävyyskaupunkisopimus seuraavalle viidelle vuodelle. Virallinen vierailuohjelma sisältää myös yhteistyöneuvotteluja kaupungin johdon ja yritysedustajien kanssa sekä tutustumiskäyntejä mm. Lakeheadin yliopistoon. Isännöivä osapuoli on nostanut myös viranhaltijavaihdon käynnistämisen keskusteluun.

Thunder Bay on ollut Seinäjoen ystävyyskaupunki vuodesta 1974 alkaen. Edellisen kerran Thunder Bayn delegaatio on vieraillut Seinäjoella kesällä 2015. Vuonna 2017 ystävyyskaupungin kanssa järjestettiin Seinäjoella maahanmuuttoaiheinen seminaari. Myös Thunder Bayn pelimanniorkesteri juhlisti 100-vuotiasta Suomea konsertilla Törnävän paviljongissa. Ystävyyttä Thunder Bayhin pidetään yllä myös Seinäjoen alakouluissa.

Seinäjoella 4.7.2018


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja