+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Heinäkuu » Vietä lapsesi syntymäpäiväjuhlat Nurmon kirjastossa

Vietä lapsesi syntymäpäiväjuhlat Nurmon kirjastossa

11.7.2018, klo 13:54

Nurmon kirjaston Nurkkakammaria voi varata veloituksetta lasten syntymäpäiväjuhlien viettoa varten. Tilaa voi käyttää kesäisin kirjaston aukioloaikoina, talvisin lauantaisin. Erillisessä tilassa on vessa ja keittiö ja sinne mahtuu parikymmentä juhlijaa. Kirjaston puolesta löytyy koristeita ja erilaisia kirjoja ja pelejä sisältävä syntymäpäivälaatikko. Kysy lisää kirjastolta: Puhelin: 06 416 7394. Sähköposti: nurmo.kirjasto (at) seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja