+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Heinäkuu » Fin5-suunnistusviikon aiheuttamat liikenteen poikkeusjärjestelyt to 19.7.

Fin5-suunnistusviikon aiheuttamat liikenteen poikkeusjärjestelyt to 19.7.

5.7.2018, klo 14:48

Fin5-suunnistusviikko aiheuttaa liikenteen poikkeusjärjestelyjä Upan, Kivistön ja keskustan alueella.

Lapuan Virkiän ja Rasti-Jussien muodostama seurayhtymä järjestää 15.-20.7. kansainvälisen Fin5-suunnistusviikon Seinäjoella ja Lapualla. Suunnistusviikon yhteydessä järjestetään myös opiskelijoiden MM-suunnistukset. Kahtena päivänä suunnistetaan kilpaa myös Seinäjoen kaupunkiympäristössä: 17.7. käydään opiskelijoiden MM-sprinttiviesti ja sen jälkeen kaikille avoimet iltarastit Törnävän puiston ja sairaalan alueella ja 19.7. kisataan opiskelijoiden henkilökohtainen MM-sprintti sekä Fin5-kilpailujen sprinttisuunnistusosakilpailu keskustan liepeillä Upan sekä Kivistön alueella.

Koska tapahtumassa on arviolta n. 2000-2500 suunnistajaa, sen järjestäminen vaatii poikkeusjärjestelyjä liikenteen osalta. Kaikkiin poikkeusjärjestelyihin on haettu asiaan kuuluvat luvat. Upan, Kivistön ja keskustan alueen poikkeusjärjestelyt näkyvät viereisestä kartasta. Tiesulut on merkitty karttaan punaisella.

Torstaina 19.7. Koulukadun liikennettä rajoitetaan kuvan osoittamalla tavalla. Tätä kautta myös Koulukadulta erkanevien katujen liikenne on rajoitettu. Myös Ylisentien ja Ala-Kuljunkadun sekä Kirkkokadun väliltä Ruukintie-Koulukatu liikennettä pyritään rajoittamaan. Alvar Aallon katu väliltä Torikatu - Kirkkokatu on suljettu ke 18.7. klo 16.30 alkaen suunnistusviikon ja Vauhtiajojen vuoksi ja avautuu su 22.7. klo 24.00. Asukkaat ja alueella työskentelevät pääsevät kulkemaan koteihinsa ja työpaikoilleen. Virastoissa asioivia suositelleen pysäköimään Torikadun parkkipaikoille. Järjestelyt ovat voimassa kello 8-18.

Jotta asiat menisivät mahdollisimman hyvin ja suunnitellusti, toivommekin teiltä ymmärrystä, pitkämielisyyttä ja yhteistyökykyä. Lopussa kiitos seisoo. Jos teille ilmenee jotain, jota haluatte tiedustella, tulee kysyttävää tai vain muuten haluatte tapahtumasta lisätietoa, vastaamme mielellämme. Suuret kiitokset jo näin etukäteen ja hyvää kesää!


Fin5-järjestelytoimikunta

Pekka Himanka pj.
Mauno Näsi, kilpailun johtaja., 040-7748770
Mikko Lähdesmäki, pääsihteeri, 050-3526500
Jussi Pasanen, ratamestari, 040-7529169
Jouko Potinkara, liikennejärjestelyvastaava, 040-5033747


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja