+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Kesäkuu » Seinäjoen kaupunki järjestää #pyöräillenseinäjoella -kuvakilpailun 19.6.-31.7.

Seinäjoen kaupunki järjestää #pyöräillenseinäjoella -kuvakilpailun 19.6.-31.7.

19.6.2018, klo 9:55

Postaa pyöräilykuvasi Instagramissa ja käytä aihetunnisteita #pyöräillenseinäjoella ja #elämäniseinäjoki. Osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkintoja!

Miksi Seinäjoella pyöräileminen on mukavaa? Missä tykkäät pyöräillä Seinäjoella? Mikä on täydellinen pyöräretken kohde Seinäjoen seudulla? Ota kuva ja näytä! Kerro kuvatekstissä lisää siitä, mikä tekee pyöräilemisestä kivaa - oli se sitten työmatkapyöräillessä salakavalasti kartutettu liikunta, pyöräretken kohde tai harvinaisen hyvä pyörätie.

Postaa ottamasi kuva Instagramiin, käytä aihetunnisteita #pyöräillenseinäjoella ja #elämäniseinäjoki, niin olet mukana kilpailussa. Voit myös halutessasi tägätä Seinäjoen kaupungin tilin @sjkkaupunki kuvaasi. Kilpailuaika on 19.6.-31.7. Osallistujien kesken arvotaan muutama yllätyspalkinto kilpailuajan päätyttyä. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä Instagramissa yksityisviestillä.

Huolehdithan, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvaan ja että kuvassa esiintyvät henkilöt tietävät kuvan osallistumisesta kisaan. Seinäjoen kaupunki voi jakaa ja julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia omilla sosiaalisen median tileillään. Jakamisen yhteydessä mainitaan kuvaajan nimimerkki. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan.

Lue tarkemmat säännöt:#pyöräillenseinäjoella -kuvakilpailun säännöt (pdf, 0.28 Mt)

Lisätietoja: korkeakouluharjoittelija Maiju Ratala, Seinäjoen kaupunki, elinvoima ja kilpailukyky, maiju.ratala@seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja