+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Kesäkuu » Kalevankadun kulkujärjestelyissä muutoksia kuukauden ajan

Kalevankadun kulkujärjestelyissä muutoksia kuukauden ajan

13.6.2018, klo 14:05

Kalevankadun puoleiseen jalankulkuun tulee muutoksia viikkoon 27 saakka.

Kalevankatu on suljettu aika ajoin, eikä tarkkoja päiviä valitettavasti voida ennakkoon antaa. Tiedotamme muutoksista Seinäjoen kaupungin Facebook-sivuilla ja verkkosivulla sekä alueen aidoissa, joissa on kartat avoinna olevista kulkureiteistä.

Huomioitavia asioita:
• Kulku Toriparkista ohjataan joko Koulukadulle Epstorin viereen tai Kalevankadulle Nordean viereen.
• OmaSP:n ja Vaasantalon edustalla oleva väliaikainen kulkuväylä suljetaan juhannukseksi rakennustöiden siirtyessä Kalevankadulle
• Kalevankadun läpikulku muuttuu työvaiheittain, ja sen vuoksi sitä voidaan pitää auki vain ajoittain. Rakennustyöt aloitetaan Nordean puoleisesta kulmasta, josta ne etenevät vaihe kerrallaan OmaSP:n puoleiseen kulmaan.

Tavoite on, että Kalevankatu on jalankulkijoiden käytössä kesän tapahtumien alkaessa. Elokuussa alkavat seuraavat Kalevankadun osuuden rakennusvaiheet. Tästä tiedotamme myöhemmin tarkemmin. Kiitoksia joustavuudesta.

Lisätietoja: Lauri Kyntäjä, vastaava työnjohtaja, Rakennus K. Karhu Oy, puh. 040-8019055Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja