+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Toukokuu » Itämäentalolla vietetään koko kylän karnevaalia

Itämäentalolla vietetään koko kylän karnevaalia

15.5.2018, klo 8:52

Seuraava Seinäjoen kyliä ja kaupunginosia kiertävä Kyläkarnevaali-tapahtuma järjestetään toukokuussa Itämäentalon tilausravintolan ympäristössä sunnuntaina 20.5. klo 10—14. Kyläseura Kaanaa ry:n ja Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden yhteistyönä toteutettava tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille ja esittelee järjestävän kylän toimintaa.

Koko kylän karnevaali

Kaikille avoimen ja maksuttoman tapahtuman ohjelmassa on mm. sirkuskoulu, poniratsastusta sekä pomppulinnat. Lisäksi Itämäentalon pihapiiristä löytyy keppihevosrata sekä erilaisia myynti- ja esittelypisteitä. Itämäentalon keittiöltä on ostettavissa keittolounas jälkiruokineen, joiden lisäksi alueella on myynnissä mm. makkaraa, hattaraa ja makeisia. Tapahtumassa käy vain käteismaksu.
Kyläseura Kaanaan erikoisuutena on Kaupunkijuna Alvari, joka kuljettaa kävijöitä Niemistön koulun parkkipaikan ja Itämäentalon välillä. Autot suositellaan pysäköimään koulun parkkipaikalle (Niemistöntie 9), sillä Itämäentalon läheisyydessä on rajallisesti parkkipaikkoja.

Kyläkarnevaali kiertää kylillä

Kyläkarnevaali on Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden tapahtumasarja, jonka tarkoituksena on nostaa esiin Seinäjoen kylien ja kaupunginosien parhaita puolia. Vuoden 2018 alussa kulttuuripalvelut järjesti Kylä- ja kaupunginosakarnevaalien ideahaun, jossa yhdistykset, seurat ja muut toimijat saivat ehdottaa omaa tapahtumaideaansa mukaan tapahtumasarjaan. Itämäentalon lisäksi karnevaaleja järjestetään vuoden 2018 aikana Siltala-Juupakylä kyläyhdistyksen, Pohjan koulun vanhempainyhdistyksen sekä Ylistaron Kainaston nuorisoseuran kanssa.

Kaanaan Kyläkarnevaali 20.5. klo 10-14 Tilausravintola Itämäentalolla (Itämäentie 3, 60420 Seinäjoki) Aikataulu ja ohjelmatiedot

Lisätiedot:
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
puh. 044 425 5942


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja