+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Huhtikuu » Mille Seinäjoella on tilaa?

Mille Seinäjoella on tilaa?

24.4.2018, klo 12:54

Kysely on päättynyt ja arvonnan voittajille on ilmoitettu. Kiitos kaikille osallistujille.


Olemme tottuneet siihen, että meillä täällä lakeuksilla on reilusti tilaa. Kerro meille ajatuksiasi siitä, mille kaikelle Seinäjoella on tilaa sanan kaikissa merkityksissä. Onko tilaa esimerkiksi onnelle, unelmien tavoittelulle, uusille ideoille tai vaikka harrastuksille?
Ja onko toisaalta ilmiöitä, jotka eivät istu seinäjokelaiseen arvomaailmaan?

Vastauksia hyödynnämme kehittäessämme kaupunkiamme yhä paremmaksi.

Vastaa kyselyyn 29.4. mennessä ja olet mukana viiden Seinäjoki-tuotepaketin arvonnassa!

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Moottoriurheilukeskus

Zolvi 02.05.2018, klo 15:31

Tarvetta olisi kevyemmille lasten harrastuksille, eli sellaisille joita harrastetaan vain huvin vuoksi, ei kilpailun. Esimerkiksi uimiseen liittyviä (maksullisia) kursseja voisivat olla taitokurssit: snorklaus, hyppykurssi, tekniikkakurssi,sukelluskurssi ym. Sellaiset joissa oppii uutta haluamassaan harrastuksessa, mutta joka ei ole kilpaurheilua.

Seinäjoen kansalaisopistolle tarvittaisiin mediapaja.

AS 27.04.2018, klo 13:19

Tilaa ja kysyntää olisi ehdottomasti Ikealle!
Muualtakin maakunnista riittäisi ostovoimaa Ikealle, kun lähin Ikea Pohjanmaalta on Tampereella asti.

Ikea lakeuksille 27.04.2018, klo 10:18

Maakuntatalosta matalan kynnyksen kulttuuritalo. Arthouse elokuvateatteri ja teatterin vapaiden ryhmien koti. Seinäjoki ei ole enää pieni kaupunki, tänne mahtuu paljon kulttuuria.

Arthouse 27.04.2018, klo 01:30

*Vanhuksille virikkeellisiä paikkoja ja yleisesti hoitopaikkavaihtoehtoja
* Kotieläimet ,eläimet , paikkoja joissa voihin niihin käydä tutustumassa lapsiperheet jne.

osallistuja 26.04.2018, klo 12:59

Hengittämiseen ja onneen.

Onnellinen 26.04.2018, klo 10:42

Laajentaa asuntoalueita seinäjoki ylistaro välille. Paikallisliikenne paremmaksi, täällä on pakko olla oma auto että pääset kulkemaan töissä.

mirjamin kukka 25.04.2018, klo 17:37

Tilaa ja tilausta olisi kunnon kaupunkiin kuuluville kunnon puistoille, vihreälle keskustalle ja bussiliikenteelle joka kulkisi muutoinkin kuin kaksi kertaa päivässä.

Puistokemisti 25.04.2018, klo 16:55

Pomppuparkki eli trampoliinipuisto

Maamu 25.04.2018, klo 16:44

Meillä olisi tilaa isoille kaupunkipuistoille, vihreille pitkillekävely/pyöräilyreiteille esim. jokivarteen, metsäpuistoille. Meillä olisi myös jo aika suurena kaupunkina tilaa ja tilausta ainakin neljälle uudelle, ajanmukaiselle koirapuistolle - ajanmukaisella tarkoitan suuria (4000 m2) koirapuistoja, isoille ja pienille omat osastot, esimerkkinä Vaasan ja Kurikan koirapuistot.

Ulkoilun ja vehreyden kaupunki 25.04.2018, klo 16:23

Parkkimaksuviidakko Seinäjoella ! Asia on ihmisille periaatteellinen ja Seinäjoki häviää verotulojen myötä moninkertaisesti kerätyt parkkimaksut, sillä keskusta näivettyy, sillä asiakkaat asioivat muualla. Pitäkää huolta yrittäjistä - veronmaksajat ovat päättäjien työnantajia. Asia on mitä ilmeisimmin ymmärretty toisin. Kuuntelemisen ja asian ymmärtämisen taito on hieno asia. Terveille ajatuksille on aina tilaa.

Elämänkokemus 25.04.2018, klo 16:10

Uimahalliin 50 m altaalle olisi tilausta. Maauimalaa minun mielestäni ei tarvita.

Rita 25.04.2018, klo 15:16

Vapaaajan viettopaikkoja jonne on kaikilla mahdollisuus mennä esteettömästi . vaikka vaan nurmialue kesällä
ja talvella jokin liikunta sali johon ei ole pääsymaksua vaikka uimahallin palloilusali.

Liikunnan puolesta- 25.04.2018, klo 13:52

NUORISOLLE TILAA! Nykyisin ne notkuu ABC:llä tai koulujen pihoilla yms, kun ei ole rentoa paikkaa missä saisi olla TEINI!! Eli kun mietitte millä Seinäjoesta saisi paremman, huomioikaa nuoriso, ja heidän viihtyvyys. Sillä saatte meistä vanhemmistakin tyytyväisiä kun lapsillamme olisi valvottu, mukava ja rento paikka kokoontua, ja muista kanssaihmisistä, kun eivät nämä teinit ois kahviloissa notkumassa, ja joillekkin läsnäolollaan mielipahaa aiheuttamassa.

Äiti 25.04.2018, klo 13:42

Tilaa olisi houkutteleville nuorisotiloille ympäri Seinäjokea. Nuorisojoukot kauppakeskuksissa häiritsevät välillä ostoksilla olevia, mutta ei heillä muitakaan tiloja juuri ole yhdessä kokoontua. Myös joukkoliikenteen vilkastuminen helpottaisi monen elämää. Enemmän edullisempia tontteja saisi olla tarjolla, tilaahan on.

Haaveilija 25.04.2018, klo 12:07

Joukkoliikenteen kehittämiselle ja mukaville ulkoilmatoreille ja -tapahtumille. Bussit saisivat kulkea nykyistä myöhempään, myös sunnuntaisin ja kesällä lauantaisinkin ja mieluusti myös useammin. Linja-autot saisivat tehdä reittejä isojen kauppakeskittymien välittömään läheisyyteen. Näytetään, että Seinäjokikin voi olla autoton ja että julkisella liikenteellä aidosti pärjää! :) Sitten erilaisia ulkoilmatapahtumia puistoihin ja toreille, livemusiikkia, kojuja, lyhyitä tapahtumia, aktiviteettiä ja osallistavaa toimintaa. Seinäjoki on kasvava kaupunki, annetaan sen näkyä, kuulua ja tuntua!

Wimpula 25.04.2018, klo 11:07

Toivoisin olevan tilaa ihmisille ja siksipä jatkan toivomista. Eli toivoisin että löytyisi tilaa upealle puistolle, että lakeudenpuistosta tehtäisiin "wow-elementti" puiston muodossa. Ympäristö rakentuu nyt kivaan tahtiin, mutta soisin olevaksi ihanan keitaan joka on kaikkien saavutettavissa. Sillä näyttää että jo nyt paikka vetää kansaa oleilemaan vaikka ei ole kuin pari puskaa, polkua ja penkki, mutta josko saataisiin OIKEASTI hämmästyksestä huokailemaan laittava puisto.. sillä näillä main ei semmoisia ole.

Miaus 25.04.2018, klo 10:20

Joukkoliikenteen kehittämiselle on tilausta, jotta turhat yksityisautot ja samalla saasteet saataisiin keskustasta pois. Keskustassa puistolle, jossa harrastusmahdollisuuksia kaikille, nuorille ja vanhoille, myös vammaisille. Maauimalalle myös ehdottomasti, jotta kesäaikanakin olisi mahdollisuus uida puhtaassa vedessä.

Laleta 25.04.2018, klo 09:48

Paremmalle ja turvalliselle vanhusten hoidolle.

sisar 25.04.2018, klo 09:43

Sosiaalisuudelle eli uusille tapaamispaikoille kuten kahviloille, ravintoloille sekä tapahtumille. Lapsiystävällisyydelle eli tekemistä, tapahtumia ja kahviloita ja ravintoloita kaiken ikäisille lapsiperheille.
Nuorisolle tekemistä ettei tarvitsisi kaupungilla oleskella tekemättä mitään..

Seinäjokelainen äiti 25.04.2018, klo 08:50
1 2 3 »