+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Huhtikuu » Katujen harjaus alkaa maanantaina

Katujen harjaus alkaa maanantaina

13.4.2018, klo 10:09

Katujen harjaus alkaa maanantaina 16. huhtikuuta. Tällä viikolla on jo pesty liikenteenjakajia.

Harjauksiin lähtee Seinäjoen ja Nurmon alueelle 11 imulakaisukonetta ja 17 traktorilakaisukonetta. Jos kelit ovat suotuisat eikä uutta lunta tule, harjaukset kestävät 2-3 viikkoa. Harjausten jälkeen vuorossa ovat pääkatujen ja pääpyöräteiden pesut.

Ilman pölypitoisuudet olivat eilen ja toissapäivänä korkeita Seinäjoella. Ennusteen mukaan hengitettävien hiukkasten vuorokausiraja-arvon ylitykset ovat lähipäivinä todennäköisiä, koska katujen puhdistustyöt eivät ole vielä päässeet alkamaan jään ja lumen vielä peittäessä pieniä osia katu- ja jalkakäytäväalueista.

Tilannetta voi seurata tarkemmin Ilmatieteenlaitoksen sivuilta: www.ilmatieteenlaitos.fi/ilmanlaatu ja valitsemalla sieltä hengitettävät hiukkaset. Seinäjoen mittaustulokset päivittyvät tunnin välein.

Lue lisää Seinäjoen ilmanlaadusta


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja