+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Huhtikuu » Keskustorin rakennustyöt viivästyvät

Keskustorin rakennustyöt viivästyvät

26.4.2018, klo 17:00

Joulunavauksessa torikansi saattaa olla vielä osittain kivettämättä ja viimeistelemättä.

Seinäjoen Keskustorin rakennustyöt viivästyvät muutamalla viikolla alkuperäisestä suunnitelmasta.

Viivästyminen johtuu rakenteiden yhteensovituksesta, jota ei ole pystytty suunnitteluvaiheessa ottamaan huomioon. Kaupunki on päättänyt teettää kantavammat rakenteet, joilla pyritään varmistamaan laadukas ja kestävä lopputulos. Rakenteita vahvistetaan katujen liittymiin tulevilla siirtymälaatoilla sekä reunavahvistetuilla kuitubetonilaatoilla.

Kannen laatoitustöiden oli määrä alkaa kesäkuussa, mutta työt siirtyvät heinäkuuhun. Tavoitteena kuitenkin on, että joulunavaus pidetään Keskustorilla joulukuussa 2018. Toripaviljonki on joka tapauksessa joulunavauksessa vielä kesken.

- Joulunavauksessa torikansi saattaa olla vielä osittain kivettämättä ja viimeistelemättä. Toripaviljongin arkkitehtikilpailu on parhaillaan käynnissä ja toteutukseen lähtevä kilpailutyö sovitetaan pintarakenteiden suunnitelmiin. Tämä aiheuttaa myös omalta osaltaan pientä viivästystä, kertoo Seinäjoen kaupungin katurakennuspäällikkö Joni Ulvila.

Lisätiedot: Joni Ulvila, p. 044 418 1677Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja