+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Huhtikuu » Muista vuoropysäköinti Upassa ja Marttilassa - pysäköintivirhemaksujen antaminen alkaa ensi viikolla

Muista vuoropysäköinti Upassa ja Marttilassa - pysäköintivirhemaksujen antaminen alkaa ensi viikolla

10.4.2018, klo 15:34Seinäjoen kaupunki aloitti maaliskuussa vuoropysäköinnin Marttilassa Marttilantiellä Kalevankadun ja Kauppakadun välisellä osuudella ja Pellervonkadulla sekä Upassa Kuulankadulla, Ilmarisenkadulla ja Klemetinkadulla.

Tähän asti autoilijoille on jaettu huomautuksia, mutta viimeistään ensi viikon maanantaina pysäköinninvalvonta aloittaa pysäköintivirhemaksujen antamisen.

Vuoropysäköintiin siirryttiin, koska kyseisillä ahtailla kaduilla pysäköinti on ollut sallittua katujen molemmin puolin. Ahtaus vaikeuttaa teiden auraamista ja kunnossapitoa sekä mm. huoltoajoneuvojen liikkumista ja kääntymistä pihoihin.

Vuoropysäköinti tarkoittaa, että pysäköinti on kielletty kuukauden parittomina tai parillisina päivinä sillä puolen katua, jossa merkki sijaitsee. Pysäköintikieltomerkissä on joko yksi tai kaksi valkoista tolppaa. Jos merkissä on yksi valkoinen tolppa, pysäköinti on kielletty parittomina päivinä. Jos merkissä on kaksi valkoista tolppaa, pysäköinti on kielletty parillisina päivinä. Pysäköintikielto on voimassa tarkoitetusta päivästä kello 8:sta seuraavaan päivään kello 8:aan.


EDIT: klo 17.45 korjattu virhe otsikossa ja leipätekstissä. Pysäköintivirhemaksujen kirjoittaminen alkaa ensi vkosta (vko 16) alkaen, ei 16.5. kuten aiemmin tiedotettiin.

Lisätiedot: pysakoinninvalvonta@seinajoki.fi, p. 416 2125


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja